Prečo ešte nespíte?

ojka.

zdravíčko (:
dobrá víla, no však, ehm, ja ako správna ženská mam v kabelke nahádzané všetko, čo sa do nej zmestí a normálne mi odletúvala, keď som ju držala v ruke ((((-:
inko, uuuuuuuhm, uff, kočka, tak to ti držím palce, ja som mala tiež kedysi takto namačkané skúšky, a brrrrrrr... budem na teba myslieť, kedy ich presne máš? koľko ti ich potom ešte ostane?
lost, čo si "zasa zbabral" dnes? :D

*inko

nee, dobra vila ja viem ze si sa neurazila...teda dufala som v to

ojka, prisla som si pre pozehnanie..buduci tyzden mam tri skusky..mala som mat dve ale prof. z ineho predmetu nam jednu povinne nariadil

uh, to je vela uz aj na kona, kde mam zacat povedzte mi:) ja bych se na to nejradsi vyprdla velebnosti
www.dvdedice.cz

dobra vila

Inko, neurazila sa, ja sa dost tazkom urazam, len mozno z mojej poznamky to tak posobilo O:), ale ver ze nie, to iba ja som taky typ, ze smahom ruky nieco dokazem zaklincovat :D.
Ludiaaaa, veru, ojka! Ja som sa tiez nedavno vratila z kniznice a skoro som z mosta odletela, neskutocne na nom fukalo! Skutocne neskutocne! (to co je za slovne spojenie?:D) Ledva som sa vedela udrzat na chodniku, nohy mi to bralo nonstop na cestu, ledva som presla, ufff.

*inko

až doteraz :D ale nie
víla a čo si sa urazila? tss, ze zaujem o pokec minimalny :D ved ja stale odbieham od pc :)

no ale ste mi dali aj s binghim, vraj nerozlucila :D ved ste odisli skor nez ja

ojka presne tak, cez vikend povinnosti, na ktore nebudem mat cas, oslavujeme tu sestrinu styridsiatku