Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
zdravíčko (:
dobrá víla, no však, ehm, ja ako správna ženská mam v kabelke nahádzané všetko, čo sa do nej zmestí a normálne mi odletúvala, keď som ju držala v ruke ((((-:
inko, uuuuuuuhm, uff, kočka, tak to ti držím palce, ja som mala tiež kedysi takto namačkané skúšky, a brrrrrrr... budem na teba myslieť, kedy ich presne máš? koľko ti ich potom ešte ostane?
lost, čo si "zasa zbabral" dnes? :D
Haha..si to zaklincovala :D
nee, dobra vila ja viem ze si sa neurazila...teda dufala som v to
ojka, prisla som si pre pozehnanie..buduci tyzden mam tri skusky..mala som mat dve ale prof. z ineho predmetu nam jednu povinne nariadil
uh, to je vela uz aj na kona, kde mam zacat povedzte mi:) ja bych se na to nejradsi vyprdla velebnosti
www.dvdedice.cz
O..O
"NIČ"
Inko, neurazila sa, ja sa dost tazkom urazam, len mozno z mojej poznamky to tak posobilo O:), ale ver ze nie, to iba ja som taky typ, ze smahom ruky nieco dokazem zaklincovat :D.
Ludiaaaa, veru, ojka! Ja som sa tiez nedavno vratila z kniznice a skoro som z mosta odletela, neskutocne na nom fukalo! Skutocne neskutocne! (to co je za slovne spojenie?:D) Ledva som sa vedela udrzat na chodniku, nohy mi to bralo nonstop na cestu, ledva som presla, ufff.
zdravíčko
fuuuu, ja som sa ráno mala asi riadne najesť, skoro som tam vonku odletela ((((-:
www.youtube.com
ked uz toto ho nerozveseli, tak nic :)
tak deti moje osprostene, pekny dnicok vam zelam
až doteraz :D ale nie
víla a čo si sa urazila? tss, ze zaujem o pokec minimalny :D ved ja stale odbieham od pc :)
no ale ste mi dali aj s binghim, vraj nerozlucila :D ved ste odisli skor nez ja
ojka presne tak, cez vikend povinnosti, na ktore nebudem mat cas, oslavujeme tu sestrinu styridsiatku