Prečo ešte nespíte?

ojka.

lost, čo s tým? (: no ja by som dodala, že sem tam taká medzera v samostatnosti nezaškodí :D (-:O
bru noc prajem teda i ostatným, vidím, že tu ostalo zasa tichúčko (:

lost

ojka, no vlastne protireci :)

ako pizzu som si neobjednaval poriadne dlho :) sem tam ked som bol v BA tak hej, tam maju tu bezlepkovu.. :)

ale zas napr sem tam sa cestou najem v tych obcerstveniach, napr ryby :) (to je pracne na pripravu doma :D )

vidis.. to je dobra medzera v samostatnosti :) co s tym :D

ojka.

jajka ((-: si ma upokojila, som rada, že nie som jediná "divná", čo rada jedáva i v noci (-:O a čo dobrého si si dala?
sansara a ty?
lost, a ked si objednáš pizzu, tak to sa neprieči s tvojou "samostatnosťou"? (; hmmm, ale budíka si si mal dať, aj o tej šiestej, a potom by si si spokojne mohol ešte povedať, že si môžeš podriemať ešte zodve hodinky (((:
tak teda GN ti prajem (:

sansara

hej hej...robím ju od základu...čiže žiadne polotovary, ale proste tak od základov))) Je to pracne....ale zas keď to už robím, tak narobím aj takých 15ks pizze))))

Maj sa pekne lostík a spokojnú dobrú nocku maj a ešte krajšie sny ;-)
A ráno nezaspi...pozdravujem pravda aj Tvojho krásavca hav hav hafanského))))

Dobrú noc aj ostatným tu....bey ;-)

lost

To je uz hodin :) musim vstat o osmej, aby som sa dostal do noramlneho casoveho pasma :D ale budik si nenastavim :) cize pes ma bude musiet zobudit :D on je v tom vcelku spolahlivy :)

tak GN na dnes :)

lost

no.. s tym ICBM dorucenim, asi by bolo lancejsie si kupit lokalnu pizzeriu :D

a to tu pizzu robis "od zakladu" ? tj prakticky len z prachu? :) muka atd.. ?

tiez som rozmyslal ze to raz tak skusim, lebo doteraz som to robil vlemi jednoducho a to ze si objednam hotove mrazene cesto na pizzu a potom tam uz nasypem co len chcem, ale zas mam prilis malu mraznicku na to a rychlo to expiruje, takze robit pizzu 'from scratch' by bolo asi idealne :) i ked pracnejsie :)

sansara

lostík....keď nám to už s tou výstavbou bazéna nevyšlo.....skúsime to napokon zrejme s tým ostrovom)))

ach och uch....ešte ťa Tvoj hafan za tie hriešne myšlienky nepohrýzkal?? Ja by ťa hneď pohrýzla za tie chúťky))))

No a mať filipa??? tak pohľadaj si ho na sebe či kdeee...či ho nájdeš :))

sansara

lostik....tým doručením z usa....to by potom tá pizza stála fakt dosť veľa :-))

Inak pizzu viem vraj výbornú robkať))) nemyslím tú koláčovú))) Zvláštne, že ma ju naučila robkať priateľka, čo v oriente žila))) No ale to jedno kde sa ju naučila, hlavne že chutí :-))