Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lost, čo s tým? (: no ja by som dodala, že sem tam taká medzera v samostatnosti nezaškodí :D (-:O
bru noc prajem teda i ostatným, vidím, že tu ostalo zasa tichúčko (:
ojka, no vlastne protireci :)
ako pizzu som si neobjednaval poriadne dlho :) sem tam ked som bol v BA tak hej, tam maju tu bezlepkovu.. :)
ale zas napr sem tam sa cestou najem v tych obcerstveniach, napr ryby :) (to je pracne na pripravu doma :D )
vidis.. to je dobra medzera v samostatnosti :) co s tym :D
GN people :)
sansara, nedas recept na cesto?
ojka, to co som si navarila, som aj zjedla :))
jajka ((-: si ma upokojila, som rada, že nie som jediná "divná", čo rada jedáva i v noci (-:O a čo dobrého si si dala?
sansara a ty?
lost, a ked si objednáš pizzu, tak to sa neprieči s tvojou "samostatnosťou"? (; hmmm, ale budíka si si mal dať, aj o tej šiestej, a potom by si si spokojne mohol ešte povedať, že si môžeš podriemať ešte zodve hodinky (((:
tak teda GN ti prajem (:
hej hej...robím ju od základu...čiže žiadne polotovary, ale proste tak od základov))) Je to pracne....ale zas keď to už robím, tak narobím aj takých 15ks pizze))))
Maj sa pekne lostík a spokojnú dobrú nocku maj a ešte krajšie sny ;-)
A ráno nezaspi...pozdravujem pravda aj Tvojho krásavca hav hav hafanského))))
Dobrú noc aj ostatným tu....bey ;-)
no.. s tym ICBM dorucenim, asi by bolo lancejsie si kupit lokalnu pizzeriu :D
a to tu pizzu robis "od zakladu" ? tj prakticky len z prachu? :) muka atd.. ?
tiez som rozmyslal ze to raz tak skusim, lebo doteraz som to robil vlemi jednoducho a to ze si objednam hotove mrazene cesto na pizzu a potom tam uz nasypem co len chcem, ale zas mam prilis malu mraznicku na to a rychlo to expiruje, takze robit pizzu 'from scratch' by bolo asi idealne :) i ked pracnejsie :)
lostík....keď nám to už s tou výstavbou bazéna nevyšlo.....skúsime to napokon zrejme s tým ostrovom)))
ach och uch....ešte ťa Tvoj hafan za tie hriešne myšlienky nepohrýzkal?? Ja by ťa hneď pohrýzla za tie chúťky))))
No a mať filipa??? tak pohľadaj si ho na sebe či kdeee...či ho nájdeš :))
lostik....tým doručením z usa....to by potom tá pizza stála fakt dosť veľa :-))
Inak pizzu viem vraj výbornú robkať))) nemyslím tú koláčovú))) Zvláštne, že ma ju naučila robkať priateľka, čo v oriente žila))) No ale to jedno kde sa ju naučila, hlavne že chutí :-))