Prečo ešte nespíte?

lost

ja som si lahol na postel a tvaril sa ze sa ucim, vedel som tak jednu otazku a tu som si vytiahol :)

hold, vesmir je zabavny, mam ho rad, velmi rad :D

ojka.

uff, matury, tak na to som sa "učila" dva dni,.... takže tam nespavosť nehrozila :D
ja som tiež najviac "vydržala" 4, ale potom, to som sa už načisto zložila a spinkala a spinkala a spinkala, ..
inko, kuratenko, mám ťa rada, moc moc (: neboj , vydrž ešte pár dní, potom si na chvíľku vydýchneš,... zmákneš to, ty i ja... však na plných 100% predsa nemusíme ísť (;

*inko

ojka, ale si teda svedomita, tak sa dohodnime
a ako to robim? no striedam tri predmety, hej, presne tak, co ine mi ostava :)
som v koncoch uz, nic ma netesi.ej, veru, aj by som sa ta spytala moju staru znamu otazku, ale..

binghi, diiik, aj ja dufam

inak ja som tiez vydrzala najviac 4 dni nespat, to bolo cez matury

a ja sa aj tak spytam ojka..mas ma rada? :(
aj nechty som si obkusala, nacisto som zosalela

lost

A preco v tom clanku nepisu, ze su ludia co trpia nespavostou a nespia prakticky tyzdne, ak nie mesiace ? :)

"Navíc výzkum prokázal, že po zcela probdělé noci je další večer nutkání jít spát tak veliké, že ani výrazná motivace nedonutí člověka neusnout"

Tak ked to merali na amateroch :D

ojka.

inko, nie som zasa veľká poctifka, a to vieš, aj majster tesár sa niekedy utne a nie vždy to vyjde... ale zajtra zasa tak moc veľké obavy nemám, takže tak (: viac budem stresovať pred vianocami na tú druhú skúšku :D
nooo, však tak som myslela, rodinné posedeníčko...a tebe ako to učenie ide? ako to inak robíš? striedaš si po chvíľke predmety, alebo sa najprv učíš všetko z jedného, ked to máš tak na kope?
pfffff, akože tak o taký rekord ja nestojím a som si na 100 % istá, že ani ty :D
ako najdlhšie ste vydržali nespať, ked je reč o rekordoch?

bingham

inko...ojka drzim vam palce...verim ze to zladnete...

inko...so spankom neni sranda...aspon tych sedem hodin treba spat...ja som nespal 4 dni...a bolo to velmi zle :)

*inko

zurka? dnes to bolo iba parhodinove posedenie..bola som akurat na smiech. este aj tam som si doniesla skripta. no a vcera som sa ucila stylom, ze mp3 v usiach, lebo som nechcela byt zavreta v izbe mimo nich, ale zaroven som sa potrebovala aj ucit..takze v podstate bieda

za malo, jasne ze to vyjde..ved ty si poctivka

no tak ja sa asi poberiem

zdravi.dama.cz
aha, pokusim sa o rekord?

ojka.

inko, nazdarek (:
no to vieš ako sa hovorí :" čert nikdy nespí"... a to isté platí o mne pred skúškou :D málo toho pospím....
aká bola inak žúrka?