Prečo ešte nespíte?

ojka.

jajka, oni sú tajnostkári, oni neprezradia nikomu (;
inak, neviete, čo je s nezúfajom, už sa tu nejaký ten piatok neukázal....
heh, a ani ten náš omega, jak sa lost objavil :D

ojka.

lost, kam sa podela všetka spravodlivosť sveta...
joj, maturity, to sú usmevné spomienky...
zo slovenčiny som sa neučila 2 otázky, a jednú z nich som si vytiahla (hold, boli to nejakí strašne múdri básnici, ktorých som moc "nemusela"), angličtina, to som si vytiahla "travelling"...ekonomické predmety - tak to som si vytiahla nie moc sympatickú otázku, ale predsedníčka komisie mi omylom nadiktovala inú otázku na prípravu a všimli si to ostatní, až keď som doodpovedala, ach jaj ((:
inko, jasné, istota je guľomet, môžeš sa ma to spýtať kedy len chceš... čo si mam inak predstaviť pod tými tvojimi vnemotechnickými pommôckami? inšpiruj ma (:
juj, nachvíľu nam tu vyletel na intraku net, tak keby som sa dlho neozývala, tak sa nebojte :D

*inko

jajka, tak to bolo dobre :DD
si druha co ma v priebehu 5 minut rozosmiala..prvy bol lost a jeho otehotnenie so psom :D

*inko

a to tak poctivo ze si si ani potajomky neschrupol?

lost, a potom sa cudujme ze nemame my chudaci stastie, ked vsetko si sada na teba :)

*inko

vies co som ja spravila po maturach miesto toho aby som si isla lahnut? pustila si dvakrat madakaskar :D

ojka, aj ja tebaaaa :) ale este sa to sem tam spytam..pre istotu

bingham a ty si co robil pocas tych 4 nespavych dni? co si bol na nejakej vyprave?

inak ojka, este mi napadlo k tomu mojmu systemu ucenia, na ktory si sa pytala... u mna vedu mnemotechnicke pomocky/ hlavne pri vymenovavackach