Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lostik...tak s tou zimou to máme rovnaké:) Už nám asi ostáva sa len kdesi odsťahovať do teplých krajín)))
no jo, i lost má svoj "zimný program" , brum, brum,...((-:
ja som inak tiež počula, že ked človek "abnormálne" viac spí, tak je potom veľmi unavený a zničený...
takže lost, od zajtra dávame budíka každý deň na ráno na šiestu :D
hlad ťa ešte nechytá? :D
Tak ako bol som tak pri polovedomy, ale vstavanie je tazke :) Neviem cim to je, mozno velka gravitacia, mozno pohodlna postel, alebo pes ako radiator :D
Tak ale potom cley den som taky ospaly :)
najlepsie je, dat si budik v rovnaky cas kazdy den a jednoducho vstat :) do minutky je clovek sviezy a plny energie a nedostavi sa energia zas niekedy o 01 v noci a potom so mv inom casovom pasme :D
a v zzzzzz zzz zzzime
ja som to tušila, ty spachtoš (((-:
ja by som tak dlho ale asi nevydržala v posteli...
nie nie :D
myslim to tak, ze som vstal o 13tej a tak som hore 10 hodin, tj ako keby bolo 19 hodin, ak by som vstaval trochu viac normalnejsie o deviatej :)))
i ked najradsej by som bol v nejakom inom casovom pasme, ale najhlacnejsie - niekde blizsie k rovniku :)))))
lebo tu je zzzzzzz zzz zzzzima
Ahoj lostik :-)
Ďakujem za opýtanie...dobre, ďakujem :-) Len v citoch je to horšie)))
A Ty už vari nežijem na SK??? Keď ešte len 19h máš?? ;-)
Ahoj Ojka :-) Ja mám nocky najradšej :) radšej než dni))
lost, z akých príčin? zle ti tikajú hodinky, alebo si ráno dlho spal a si pomýlený? :D