Prečo ešte nespíte?

lost

sansara , dobry plan :) a ked nenajdeme ostrov, mozeme si jeden "postavit" :D ako to robili niekde pri Dubaji ci kde to :)))

vidiiiis... pes :) tak som na neho pozrel... a vidim 4 kila cerstveho masa :)

ale niee :D uz by som mal ist spat radsej :D

sansara

Ojka...Ja tiež neodolala presne ako Ty ;-)

lostík....k tým krajinám a teóriám nemám čo dodať :-) vidieť, že máš filipa))) ;-)

lost

nj, prave dnes mi volali, ci nechcem morku :)

lenze to by potom protirecilo mojej teorii o samostatnosti :P nerad beriem len tak zadarmo.. i ked raz za cas :)

tak ono blbe je, ze o takomto case uz ani pizzu nikto nerozvaza :D hold, slovakia je este len dedinka :)

jedine riesenie je potom kupit pizzu v USA a nechat si ju dorucit medzikontinentalnou balistickou raketou aby sa dorucila este tepla :)

sansara

lostik....tak to treba vyriešiť nájdeným dákeho opusteného ostrova....ktorý bude vyhovovať a spĺňať všetky kritériá a kde Ty budeš robinson....Ja robinsonka....a Tvoj krásavec (myslím čil psa)))hehe) bude náš piatok :-) ;-))

lost

argentina, thajsko, filipiny a oceania celkovo

mozno japonsko alebo afrika

ale australia ma nieco do seba :) popripade kanada - lenze tam zrovna teplo nie je :D

prave som rozmyslal, ze pokial by sa svajciarsko take ake je prestahovalo niekam medzi cile a argentinu, bolo by to idealne miesto pre zivot :) 4 rocne obdobia a vysoke bezpecie..

ojka.

lost, priznávam, teraz to naschvál bolo :D (-:O ja som si tiež asi pred hodinkou niečo dobré do seba dala ((: no čo, mala som krízu večernú a nehanbím sa za to :D
lost, nuž ked niet robota, tak treba sem tam navštíviť rodičov, alebo starých rodičov, možno ti babka niečo dobré nabalí (;

sansara

lost :)
hehe...tak to Ja jak živý robot na varenie a pečenie :) Mňa musia až krotiť, čo toľko vyváram a vypekám...a keď to potom nechcem vyhadzovať, tak to aspoň do mraziakov uschovávam)))
Čo má najradšej Tvoj mlsný jazýček??? ;-)

lost

jj, rozmyslal som aj nad tym, teple krajiny :D otazne je kam a kedy :D

ale tak nie vsade sa da, napr Maledivy nepustaju psov na ich uzemie :(

blazni...

sice mozno existuje nejaka vynimka, ci povolenie, konieckoncov kupit sa da vsetko.. ale tak hadam nie je to jedina krajina kde su opustene tropicke ostrovceky :D