Čaj Chanca Piedra

Príspevok v téme: Čaj Chanca Piedra
sharon stone

dobrý den!uz rok uplynul od diagnostikovania,ze mam zlčnikové kamene.mala som asi 3x zlčníkový záchvat,ale od vtedy si davam pozor a držím dietu.chcela by som sa opýtat niekoho,kto ma skusenosti s pitím čaju Chanca piedra,na tejto stránke som sa dočítala,ze rozpusta aj žlčníkové kamene a rada by som som to s touto alternatívou skusila,zial neviem ho nikde kupit,mozete mi poradit ako sa k tomuto čaju dostanem?Má niekto s ním pozitívne skusenosti?alebo čo konkretne uzívate pri zlčníkových kamenoch,ked odkladáte operáciu tak ako ja?dakujem velmi pekne za odpoved..

JankaBen

Dobrý deň prosím vás ako by som sa vedela na kontaktovať na RNG? Mam problémy z obličkami, konkrétne nefrokalcinozu, je to dg. Ktorú má veľmi málo ľudí, trápim sa už 7rokov,neustale kolíky, obličkové kamene a zápaly, chcela by som sa nejako spojiť s tým pánom ci by mi nevedel pomôcť, dakujem

Zanka

Dobry den.
Prosim vas je tu niekto kto mal velke problemy s ladvinami a vyliecil sa uplne alebo ciastocne?
Mojej mame,ktora ma len jednu funkcnu ladvinu na asi cca 50% a druhu ma nefunkcnu by som chcela objednat tento caj.
Ladvinu ma takmer celu kamen.
Len neviem ci jej pomoze alebo nedajboze viac ublizi..

RNG

Na znizenie tvorenia oblickovych kamenov pouzivaj aspon 400 mg magnezia/horcika a tiez doplnaj si vitaminy D-3 a K-2, aby sa ti vapnik s horcikom ukladal do kosti a nie vyplavoval z tela alebo ukladal do makkych tkaniv vo forme kalcifikatov.
Kedysi sa odporucalo vyhybat sa jedlam z vysokym obsahom stavelanov(oxalic acid) lebo z rozboru mocovych kamenov povacsine su to stavelany vapnika, ktore su velmi slabo rozpustne vo vode a preto sa tam krystalizuju. Stavelan horcika/magnezia(magnesium oxalate) je ale az 500 krat tak dobre rozpustnu vo vode, pre to sa odporuca preventivne brat magnezium, co je zaroven dobre aj na rozne ine procesy v tele

EmaEma

Ahojte,

rada by som len potvrdila 2 veci ktore zarucene funguju - kedze kvoli onkologickemu ochoreniu, ktore som prekonala a uspesne chemicky odpraskla zo svojho zivota, utrpeli moje oblicky a stitna zlaza + mame predispoziciu na zlcnikove akcie, vrhla som sa na prirodne sposoby liecby s cielom minimalizovat chemicke lieky z lekarne. Ostal mi len Euthyrox ktory som zatial nevedela nahradit nicim - t.j. ak poznate vhodnu vec na podporu stitnej zlazy pri nedostatku tyroxinu, dajte vediet.

1. oblickove kamene: Chanca piedra.
funguje zarucene a rozpusta kamene akejkolvek velkosti! Preventivne ho pijem cca raz za 6 mesiacov v trvani 2 tyzdnov - liter denne (beham s termoskou). Pokial nieco rozpustil, citim vyplavovanie rozpusteneho piesku z kamenov. Keby som ho pila priebezne, necitim ani to ale zatial mi to nevadi.
V minulosti som mala oblickove kamene 3x, s kvalitnymi kolikami. Za poslednych 6 rokov vsetko rozpustam chanca piedrou a u urologa som nebola.

2. zlcnikove kamene: Glauberova sol + olivovy olej + grepova stava.
zlcnikovy zachvat som nikdy nemala, avsak moja stara matka ich mala pravidelne a kazdy z tej casti rodiny. Preto som si povedala - ok, nechcem to zazit a behat pod noz.
Ocistna kura Glauberovou solou a nasledne zapitim zmesi olivovy olej + grepova stava fakt funguje a vyplavi to prirodzene, bez operacie - akykolvek rozmer. Priblizny navod je na jednom z linkov a popravde - v praxi to nie je take drasticke ako to vyzera. Chce to len 1,5 dna zostat doma v blizkosti WC, kedze cele Vas to precisti neskutocnym sposobom. Vsetky zlcnikove kamene najdete vo WC v podobe "zelenych hraskov" - neboli to a nasledne sa citite minimalne pol roka fantasticky - v zavislosti od toho ako sa stravujete. Ja sa stravujem normalne t.j. preventivne to riesim raz za rok.

Len netreba byt skepticky a netreba ocakavat ze vsetko treba riesit okamzite ihned. Tieto prirodne prostriedky neposkodzuju organizmus, cenovo su dostupne, aplikacia je jednoducha a realizovatelna pre kazdeho.

RNG

Dlzka varenia chance piedry velmi zavisi od jemnosti mletia.
Aj po zliati caju(nefiltrovat!) ked som usadeninu uvaril este raz, lebo podla chuti este bola hodne kysla, tak sa vyvarilo este plno materialu do vody. Preto odporucam nielen pit caj ale aj cast jemnej usadeniny, podla moznosti
Alebo nalozit chanciu piedru do vodky(pol zavareninoveho pohara, zaliat do plna vodkou) takze sa takto postupne naboptna a luhuje tyzdne a potom z toho "blata" robit caj
Ja si takto robim aj caje z chagy so skoricou(antimikrobialne a dobre pre cukrovkarov), guarany na povzbudenie miesto kavy, a ine