Ahojte,
rada by som len potvrdila 2 veci ktore zarucene funguju - kedze kvoli onkologickemu ochoreniu, ktore som prekonala a uspesne chemicky odpraskla zo svojho zivota, utrpeli moje oblicky a stitna zlaza + mame predispoziciu na zlcnikove akcie, vrhla som sa na prirodne sposoby liecby s cielom minimalizovat chemicke lieky z lekarne. Ostal mi len Euthyrox ktory som zatial nevedela nahradit nicim - t.j. ak poznate vhodnu vec na podporu stitnej zlazy pri nedostatku tyroxinu, dajte vediet.
1. oblickove kamene: Chanca piedra.
funguje zarucene a rozpusta kamene akejkolvek velkosti! Preventivne ho pijem cca raz za 6 mesiacov v trvani 2 tyzdnov - liter denne (beham s termoskou). Pokial nieco rozpustil, citim vyplavovanie rozpusteneho piesku z kamenov. Keby som ho pila priebezne, necitim ani to ale zatial mi to nevadi.
V minulosti som mala oblickove kamene 3x, s kvalitnymi kolikami. Za poslednych 6 rokov vsetko rozpustam chanca piedrou a u urologa som nebola.
2. zlcnikove kamene: Glauberova sol + olivovy olej + grepova stava.
zlcnikovy zachvat som nikdy nemala, avsak moja stara matka ich mala pravidelne a kazdy z tej casti rodiny. Preto som si povedala - ok, nechcem to zazit a behat pod noz.
Ocistna kura Glauberovou solou a nasledne zapitim zmesi olivovy olej + grepova stava fakt funguje a vyplavi to prirodzene, bez operacie - akykolvek rozmer. Priblizny navod je na jednom z linkov a popravde - v praxi to nie je take drasticke ako to vyzera. Chce to len 1,5 dna zostat doma v blizkosti WC, kedze cele Vas to precisti neskutocnym sposobom. Vsetky zlcnikove kamene najdete vo WC v podobe "zelenych hraskov" - neboli to a nasledne sa citite minimalne pol roka fantasticky - v zavislosti od toho ako sa stravujete. Ja sa stravujem normalne t.j. preventivne to riesim raz za rok.
Len netreba byt skepticky a netreba ocakavat ze vsetko treba riesit okamzite ihned. Tieto prirodne prostriedky neposkodzuju organizmus, cenovo su dostupne, aplikacia je jednoducha a realizovatelna pre kazdeho.