hm.zalozil som to este raz bo som nemal moznost tam pridat komentar.ludia este raz,ja som tym chcel len povedat,ze je pekne ked sa ludia o seba staraju.to znamena ze aj zeny aj muzi.ok.doma predsa nemusi byt clovek nahodeny,pretoze je doma pre boha.riesim to,ked ide zena von,ci do spolocnosti,proste hoci kde,je pekne ked zena je upravena.mierne nalicena,proste nech nevyzera akoby sa prave zobudila,pretoze som videl tolko zien takych,ze sa fakt necudujem manzelov ich aj ked ich miluju co je super,ze kukaju po inych...proste ked ich zena vyzera super tak sa mozu len tym chvalit.moja zena sa nemaluje doma,ved naco.milujem ju aj taku aka je neodlicena.hovorim o tom,ze ked ideme von napr,tak je to pekne ked mi ju chlapi zavidia atd.poznam staru pani ktora ma cez 60 a tak sa pekne o seba stara(noblecie sa jak tie ozajstne babky,proste jemne sa nalici,upravy si vlasy a pekne sa oblecie.proste je krasne ze o seba dba aj ked je stara,citi sa v tom super a lichoti jej ked jej muzi povedia ze pekne vyzera.o tomto ja hovorim ked zena ide von,tak by nemala vyzerat ako keby sa prave zobudila ale pekne upravena.tym nemyslim vymachlena ako ku...a.uz to chapete?a viete preco vy zeny ste reagovali tak agrasivne?pretoze to nerobite a nechcete si priznat ze je to ozaj pravda.
nechapem mamicky,ci uz vydate zeny, preco sa o seba nestaraju:-(
zaujimave,ze isiel z koze vyskocit na zaciatku.To nebola sranda z jeho strany,ale z nasej.
Gibson,nie si zase taky hlupy,pretoze rozlustenie tvojej detektivky si vysvetlil celkom logicky a zaujimavo,ale nie je to pre nas dost prijatelne a dost logicke.Takze my ostaneme pritom,ze si si nasiel na konci len dobru vyhovorku.
Apropo-tu si malokto napise pod svoj nick prave meno.Ani orzsag by to neurobil.;-)))
a nie z trencianskej univerzity :-))co je na tom nepochopitelne?zabudla si si na stoliku brile?
vy ste ma nasrdili preto som ju zalozil bo som vam chcel to este raz vysvetlit a ked ste ani to nechapali tak som vam musel vynadat ved to sa nedalo.vase nazory?to neboli nazory.
jezis gibson :D teraz zase zacinas divadlo? :D aku trenciansku:D nevies citat medzi riadkami :D oooooooh :))
darika nieeeeeeee :D ved ty si moja srdcovka :)ved ja tu teraz gibsonovi pisem :! vidis gibson aka pekna prezyvka ti prischla :))
sorry ze sme ta zabili..ale ty by si sa ako bavil s takym posahancom ako si sa vtedy prezentoval:D ? tvrdis ze si chcel pocut nazory..no smola bola, ze sa tu ukazalo taketo zoskupenie :D a ze ti nikto nedal zapravdu? a prosim ta odkial mas ze tvoj nazor je pravdivy, hm? :) ved vravis ze si chcel nazor... a nazory su rozne...a to ze sme ich mali povacsinou rozdielne od tvojho je uz tvoj problem :))) a toto je jedna tak subjektivna vec, krasa, pravda a vsetko okolo toho, ze normalne lutujem ze som na to zacala reagovat... neda sa vyslovit univerzalana formulka ako co ma byt a co by bolo v suvislosti s tvojim " problemom " najlepsie.... a uznavam ze si mozno chcel iba pocut nazory, len nam to prislo ako vyrivanie, vies lebo tu temu si sem dal uz cez den a mal si v nej dostatok nazorov, aj takych aj takych.... tak nas to nasrdilo ..paaaaaaaaa
nechapem preco si uderila z trencianskej.ja som neni z trencina:-DDDteda ak si ma nejako tym chcela ponizit:-DD
inko
co si ty,ved ja som sa na tom bavila tiez.Hlavne na tom,co si pisala ty.Sa hnevas na mna teraz,ze?
nehram sa, mam na to diplomy :-)) a nie z trencianskej univerzity :-))
vies, ono to je tak vo vacsine pripadov, ak chce niekto z inych urobit hlupakov, sam skonci ako hlupak.
pa.
chceli sme vediet ci si to nevsimnete to ip,ale tak smola no,nevyslo.mozno nabuduce?:-DDDale nie.som tu prvykrat a urco aj posledny,bo toto je divne forum.tu sa len ludia hadaju a nevedie riesit situacie kludne.bol to len moj nazor nic viac.nechcel som radu,bo to s radou nema nic spolocne,len som chcel vediet kolko ludi bude nato suhlasit,ale vystupovali ste tam len 4 zeny co mi bolo samozrejmostou ,ze od vas nebudem pocut jasne mas pravdu,je to krajsie a celkovo ste ma ani nepochopili ako som to myslel.ste tam potom pisali same traposiny,co som ani tak nemyslel ale to je jedno.je vidiet ze clovek tazko porozumie toho druheho a to pisanim.koncim aj ja.ste ma zabili baby fakt sorry,ale trosku ste to prehanali.ved to bolo len nieco co sa mi nepaci a pre vas take pozbudenioe ist do niecoho takeho ked sa teda daktore nestarate.tam skor islo o to aby,ste furt nevyplakavali co je viacero zien,ze ake su nepekne...furt sa stazuju.proste kazdy clovek sa citi super ked je nahodeny.napr ako nevesta.je to raz zazivot.nieje to krasne?