nechapem mamicky,ci uz vydate zeny, preco sa o seba nestaraju:-(

Príspevok v téme: nechapem mamicky,ci uz vydate zeny, preco sa o seba nestaraju:-(
chcelbysom

hm.zalozil som to este raz bo som nemal moznost tam pridat komentar.ludia este raz,ja som tym chcel len povedat,ze je pekne ked sa ludia o seba staraju.to znamena ze aj zeny aj muzi.ok.doma predsa nemusi byt clovek nahodeny,pretoze je doma pre boha.riesim to,ked ide zena von,ci do spolocnosti,proste hoci kde,je pekne ked zena je upravena.mierne nalicena,proste nech nevyzera akoby sa prave zobudila,pretoze som videl tolko zien takych,ze sa fakt necudujem manzelov ich aj ked ich miluju co je super,ze kukaju po inych...proste ked ich zena vyzera super tak sa mozu len tym chvalit.moja zena sa nemaluje doma,ved naco.milujem ju aj taku aka je neodlicena.hovorim o tom,ze ked ideme von napr,tak je to pekne ked mi ju chlapi zavidia atd.poznam staru pani ktora ma cez 60 a tak sa pekne o seba stara(noblecie sa jak tie ozajstne babky,proste jemne sa nalici,upravy si vlasy a pekne sa oblecie.proste je krasne ze o seba dba aj ked je stara,citi sa v tom super a lichoti jej ked jej muzi povedia ze pekne vyzera.o tomto ja hovorim ked zena ide von,tak by nemala vyzerat ako keby sa prave zobudila ale pekne upravena.tym nemyslim vymachlena ako ku...a.uz to chapete?a viete preco vy zeny ste reagovali tak agrasivne?pretoze to nerobite a nechcete si priznat ze je to ozaj pravda.

datelinka

a inak, nechcem podryvat, teraz pred spanim, ale mne je fakt zle, ked vidim chlapa - neostrihaneho, s lupinami vo vlasoch, v prepotenych a zapachajucich satach, v rozsmatlanych topankach, s bruskom ako sudok... ruku na srdce, mozno som subjektivna, ale mam silny pocit, ze je viac neupravenych muzov, ako neupravenych zien. dame si niekedy statistiku? :-))) ale to az nabuduce. nikdy by ma vsak nenapadlo zakladat takuto temu.

chcelbysom

inko sorry ale to sa mi fakt nechce.ja to nepotrebujem vediet ako to zacalo.zacalo to preto,lebo to malo tak zacat a bol na to dovod tak neries achod sa z toho vsetkeho vyspat bo fakt ti to uz nemysli

chcelbysom

inkognito prajem ti aby si sa z toho vsetkeho vyspala,bo ty uz sama nevies o com tocis.neboj sa,nebudem taq prenasledovat uz vsne,len ja dufam,aby si ty mna neprenasledovala:-)a inak baby vy ste z tej temy tak mimo,ze to napisal chlap,pretoze keby ste mali svoj nazor a uz sem nechodili,to by o vas svedcilo ze vas to nezaujima,ze mate svoj nazor na to,a ze ma proste zoberete ze debila a tym to hasne.vy ste tak v skou ze vam to neda a aj tak vsetky budete do mna davat:-Dja viem,je to tazke pre vas a zvlast ze to chlap vam povie:-)

[zruseny1]

a inak... vies kto zacal prvy saliet? zo zaciatku to bolo vsetko usmevne... kym si nam nezacal nadavat do tupcov, len si nalistuj druhu stranu zprava... uvidis kto zacal...a nasledne zas

darika

datelinka
vidis,ty si bola jedina dnes vecer,ktora mu odpovedala podla slusnosti ako on ocakaval.Chcel odpovede na jeho otazku.Ci uz tak,alebo tak,ale si mu slusne odpovedala.A vidis,nie si podla neho inteligentna.Dobru noc aj ja vam prajem.

datelinka

chcelbysom, vidis, nemas ani vseobecny prehlad a nevies co sa prave deje na trencianskej univerzite. :-))
ale dobre uz teda, naozaj to nechajme tak,rada sa s vami zas stretnem v nejakej debate na inu temu :-)
dakujem a prajem dobru noc :-))

[zruseny1]

ani nie pred dvomi minutami si pisal ze mas svoj nazor a chcel si si vypocut ostatne...VYPOCUT
a zrazu pises, ze si nas chcel presvedcit o svojom, jednoducho ti to nedalo a potreboval si ho prezentovat... ale uz fakt nevladzem :D si statocny bojovnik :D teba by som nechcela v debaterskom dueli