hm.zalozil som to este raz bo som nemal moznost tam pridat komentar.ludia este raz,ja som tym chcel len povedat,ze je pekne ked sa ludia o seba staraju.to znamena ze aj zeny aj muzi.ok.doma predsa nemusi byt clovek nahodeny,pretoze je doma pre boha.riesim to,ked ide zena von,ci do spolocnosti,proste hoci kde,je pekne ked zena je upravena.mierne nalicena,proste nech nevyzera akoby sa prave zobudila,pretoze som videl tolko zien takych,ze sa fakt necudujem manzelov ich aj ked ich miluju co je super,ze kukaju po inych...proste ked ich zena vyzera super tak sa mozu len tym chvalit.moja zena sa nemaluje doma,ved naco.milujem ju aj taku aka je neodlicena.hovorim o tom,ze ked ideme von napr,tak je to pekne ked mi ju chlapi zavidia atd.poznam staru pani ktora ma cez 60 a tak sa pekne o seba stara(noblecie sa jak tie ozajstne babky,proste jemne sa nalici,upravy si vlasy a pekne sa oblecie.proste je krasne ze o seba dba aj ked je stara,citi sa v tom super a lichoti jej ked jej muzi povedia ze pekne vyzera.o tomto ja hovorim ked zena ide von,tak by nemala vyzerat ako keby sa prave zobudila ale pekne upravena.tym nemyslim vymachlena ako ku...a.uz to chapete?a viete preco vy zeny ste reagovali tak agrasivne?pretoze to nerobite a nechcete si priznat ze je to ozaj pravda.
nechapem mamicky,ci uz vydate zeny, preco sa o seba nestaraju:-(
damy a denz, uz na tuto temu neragujete, ved cele je to o nicom a nikam to nevedie:)pa chcelbysom
mlelbysom- skoda,ze stale nicomu nechapes.
inkognito kolko mas rokov?no bud mas 16 a nevies sa vysomarit z mojich prispevkov,alebo si stara zena ktorej to fakt nemysli.suhlasil som s tym co napisala a to ked som jej napisal,ze je neintl.to preto,ze sa potom ukazala aky nezmysel napisala,ale tebe to tazko vysvetlovat ked aj tak si budes trepat svoje.nechapes nicomu co napisem,takze ma tvoje komentare absolutne nechytia za srdiecko.hovorim pisanim to tazko vysvetlis ako v realite.skoda sa obhajovat
ele
Ale my sme mu vsetko vcera napisali.Kazdy sme mali na to iny nazor,takze odpovedi dostal dost.Ale panacik ma problem sa zaregistrovat a tak neskor nemohol prispievat,tak to tu capol nanovo.Potom sme to uz brali ako srandu aj my.On to vysvetlil tym,ze nemohol a nemal as sa dostat k reagovaniu,tak to zaklada znovu.Pritom on tam tych prispevkov ma dost.On prisiel len vyryvat.A potom tu isiel na nas fintami o lukasovi a liborovi...a urazanim.Ale mna osobne rozhodi len trosku inteligentnejsi tvor.Vulgarny clovek ma len rozosmeje.
macca prosim vas, len mu tuto temu zase neuzamknite, lebo ju sem da este raz
:(
To chcelbysom:
Tvoj slovnik o tebe nieco napoveda. A pristup tiez. Ber to ako upozornenie od administratora.
Podla mna materstvo, ci "manzelstvo" nema absolutne ziadny vplyv na to, ci sa zena o seba stara, alebo chodi zanedbana. Ked zena bola zvyknuta starat sa o seba, bude to robit vzdy za kazdych okolnosti, je to aj o zivotnom style..
chcelbysom :D myslis ze mi to uz nemysli? fakt? a teraz ti ukazem komu to nemysli :D predchvilou si nadal datelinke do neinteligentnych a zrazu pises, ze s jej nazorom ZASE suhlasis :D aj ja s nim suhlasim, len ty si si trosku .... do pusy a este jeden dokaz, ze mi to mysli: tiez si vravel ze sused pisal orszagha :D teda ze to nebolo tvojou rukou...no tak... pisete rovnakym stylom, ziadne medzery medzi ciarkami, ani bodkami, dokonca chyba rovnaka :) zaujimave
tak papa :) a pozdravuj suseda.
fuha, tak toto je riadne funny :D
Inkognito... ja by som sa s nim neskutocne rada stretla v takom dueli :)take veci si uzivam :D
Ziaden jeho prispevok nema ani hlavu ani patu, a vsetko co ste napisali vy baby, pochopil uplne inak :D hold, niekomu sa neda hovorit v naznakoch, aby cital medzi riadkami :D
A na margo tej uzasnej temy... nenamalovana zena je skareda a vyzera ako keby sa prave zobudila??? a vies co tie make-upy a vsetky tie sajrajty co si denno-denne na seba patlame robia s nasou tvarou a pletou? chlapce namaluj sa na jeden den ked nepojdes do prace, ked budes vediet ze si v ten den doma, ako chlap by si to nevydrzal, to ti garantujem!!!
(napriklad mne spiraly sposobili to ze ked ju mam na sebe, tak sa mi prestavaju tvorit slzy... myslim tu vlhku ochrannu vrstvu na oku... takze poskodenie zraku mi uz za tu "umelu krasu" nestoji"