hm.zalozil som to este raz bo som nemal moznost tam pridat komentar.ludia este raz,ja som tym chcel len povedat,ze je pekne ked sa ludia o seba staraju.to znamena ze aj zeny aj muzi.ok.doma predsa nemusi byt clovek nahodeny,pretoze je doma pre boha.riesim to,ked ide zena von,ci do spolocnosti,proste hoci kde,je pekne ked zena je upravena.mierne nalicena,proste nech nevyzera akoby sa prave zobudila,pretoze som videl tolko zien takych,ze sa fakt necudujem manzelov ich aj ked ich miluju co je super,ze kukaju po inych...proste ked ich zena vyzera super tak sa mozu len tym chvalit.moja zena sa nemaluje doma,ved naco.milujem ju aj taku aka je neodlicena.hovorim o tom,ze ked ideme von napr,tak je to pekne ked mi ju chlapi zavidia atd.poznam staru pani ktora ma cez 60 a tak sa pekne o seba stara(noblecie sa jak tie ozajstne babky,proste jemne sa nalici,upravy si vlasy a pekne sa oblecie.proste je krasne ze o seba dba aj ked je stara,citi sa v tom super a lichoti jej ked jej muzi povedia ze pekne vyzera.o tomto ja hovorim ked zena ide von,tak by nemala vyzerat ako keby sa prave zobudila ale pekne upravena.tym nemyslim vymachlena ako ku...a.uz to chapete?a viete preco vy zeny ste reagovali tak agrasivne?pretoze to nerobite a nechcete si priznat ze je to ozaj pravda.
nechapem mamicky,ci uz vydate zeny, preco sa o seba nestaraju:-(
aj tak som krasna :-DDDD
aspon je de kecat:))
Len to ta trápi ???:))))
Stastny to chlap:))
no este furt to dotycnemu vrta v hlave? podla mna mu ide iba o to aby tu vznikali hadky, naco je to vobec?
uz zas??? :DDD