nechapem mamicky,ci uz vydate zeny, preco sa o seba nestaraju:-(

Príspevok v téme: nechapem mamicky,ci uz vydate zeny, preco sa o seba nestaraju:-(
chcelbysom

hm.zalozil som to este raz bo som nemal moznost tam pridat komentar.ludia este raz,ja som tym chcel len povedat,ze je pekne ked sa ludia o seba staraju.to znamena ze aj zeny aj muzi.ok.doma predsa nemusi byt clovek nahodeny,pretoze je doma pre boha.riesim to,ked ide zena von,ci do spolocnosti,proste hoci kde,je pekne ked zena je upravena.mierne nalicena,proste nech nevyzera akoby sa prave zobudila,pretoze som videl tolko zien takych,ze sa fakt necudujem manzelov ich aj ked ich miluju co je super,ze kukaju po inych...proste ked ich zena vyzera super tak sa mozu len tym chvalit.moja zena sa nemaluje doma,ved naco.milujem ju aj taku aka je neodlicena.hovorim o tom,ze ked ideme von napr,tak je to pekne ked mi ju chlapi zavidia atd.poznam staru pani ktora ma cez 60 a tak sa pekne o seba stara(noblecie sa jak tie ozajstne babky,proste jemne sa nalici,upravy si vlasy a pekne sa oblecie.proste je krasne ze o seba dba aj ked je stara,citi sa v tom super a lichoti jej ked jej muzi povedia ze pekne vyzera.o tomto ja hovorim ked zena ide von,tak by nemala vyzerat ako keby sa prave zobudila ale pekne upravena.tym nemyslim vymachlena ako ku...a.uz to chapete?a viete preco vy zeny ste reagovali tak agrasivne?pretoze to nerobite a nechcete si priznat ze je to ozaj pravda.

datelinka

chcelbysom, ja nie som ta hlupucka zena :-) ty si stale nepochopil, naco je zverejnena IP adresa? teraz sa ti to tu uz viaceri snazili naznacit. a to ze ty tu posobis ako trojjediny neznamena, ze aj ja sa schovavam za rozne nicky.

[zruseny1]

gibson...stacilo by nemsylis? fakt si taky tupy alebo ta stale bavi toto divadlo? aj moj 6rocny autisticky synovec vie, ze ak vystupuju pod jednou IP adresou dva rozne nicky, ide o tu istu osobu...tak sa laskavo kukni na cilo co mas pod nickom ( prezyvkou, keby si nahodou nevedel ) a porovnaj si to s tym cislom co ma pod svojou prezyvkou orszagh...a ak nie si nacisto vygumovany tak si vsimnes ze tie cisla su rovnake....a ak nie si vygumovany totalne, tak ti doklapne ze si to v oboch pripadoch ty, ty magor!!!!

darika

datelinka,aby si nahodou nemala potrebu ho lutovat,tak sa snazis mu predsa odpovedat.tato ista tema tu bola dnes cely den.My sme mu na nu reagovali viaceri.Nie takto.Bolo tu viac nazorov,ale nie sranda.Ale nas panacik to potrebuje odznova,lebo neprispieval pocas dna,tak mu mame robit ovce.Takze preto takato reakcia.A este si pise aj sam sebe z tej iste IP adresy.

chcelbysom

datelinka tie zeny ktore tu pisu,su naozaj hlupucke teda ak si neni jedna z nich ukryta.vies tazko ti to vysvetlit a to je jedno.mysli si co chces.

[zruseny1]

darika... zabudla si ze sa bavime s gibsonom... vysvetlila si to prilis zlozito... podla mna sa teraz ozve orszagh a da gibsonovi za pravdu...a mozno aj hviezdoslav este dojde.... nemyslim ze to fakt pochopil s tou IPckou

chcelbysom

datelinka pekne si to napisala a rozumiem aj tak som to myslel.vies ide o to,ze napr,ja vo svojom okoli skor stretavam menej upravene zeny co nieje chyba,ale ja ako zena by som sa snazil pekne vyzerat.datelinka neber si to zle ale ja nemyslim tym,velke machlenice,ci krasne sexi oblecenie.jednoducho aby ta zena ktora ide von,nevyzerala ako by sa prave zobudila nic viac.ale inak suhlasim s tym co si napisala.je to pravda,ze by mali tiez muzi kukat aj naseba a tym ze som to tu zalozil,tym chcem povedat,ze ja patrim k tym co pomahaju:-)

datelinka

chcelbysom, to ze tu nadavas zenam do hlupuckych, a posmesne sa stavias voci opacnemu pohlaviu, hovori za vsetko...
pamataj, aj teba porodila matka, skus jej to povedat do oci, co si tu napisal.
a je mi luto, ze som vobec stracala cas reagovanim na tvoju temu.

darika

Takze mily Chcelbysom,Gibson,Lukas.To,co mas pod svojim nickom,to je cas a cislo tvojej IP adresy,ktora nam ukazuje,ze to mas oznamit aj Lukasovi a orzsagovi.Jedine,ze by si bol gay a pisali ste obaja spolocne z jednej IP-cky.Tak ako je to s vami?