bolestivy rozchod, nemozem spat

Príspevok v téme: bolestivy rozchod, nemozem spat
nexus

pred troma tyzdnami sa so mnou rozisla priatelka,´velmi to bolelo, aj to velmi boli...nedokazal som na nu nemysliet..
a vyvinula sa mi z toho neschopnost spat...
neviem, ako dlho toto mozem vydrzat..
uzval som aj neurol..hypnogen,ale vsetko prestalo zaberat...
tak som skusal potom, ze poharik cerveneho vina pred spanim... ale aj to prestalo zabera...vie mi niekto poradit prosim vas nejaku cestu z tohto zacarovaneho kruhu, ako sa pre boha z toho dostat...som uz zufaly...

pauli 73

nexus, ďakujem, ved aj ty si milý a bud pripravený aj na to, že sa tu najde pár individui, ktorý radi provokuju :))) no a čo s tou posilnovnou alebo behom,ideš?:)

pauli 73

nexus ja mám len firemný mail a spoločný s mojim priatelom a po pravde zakladat si kvoli tomu nový mi pride ako robit niečo poza chrbat, v tomto som dost zasadova, ak ma chápeš,držím sa zásady nerob iným to čo sa tebe nepáči. Ale ja som tu často ked mam čas..ak budeš chciet, tu si s tebou pokecám rada a hocikedy :)))

nexus

pauli ak mozes, napis mi na ten mail...rad by som mal taku fajn kamaratku a obcas si napisal nieco pozitivne a povzbudive... :)))

nexus

..moc ten mail nepouzivam...a co by z toho kto mal, ze mi bude pisat nejake blbosti..
a ked tak to budem ignorovat...
ale s tou bekinou by som si rad popisal, ved trpi tym istym teraz, co ja...
mohli by sme si radit...co pomaha, co nie...
ste tu velmi fajn ludia :) som tu dnes prvy krat...