Chcem sa zabit

Príspevok v téme: Chcem sa zabit
chcem

uz dlhsie nad tym rozmyslam..nebavi ma stale sa trapit, chlavne koli chalanovi, snazim sa aby bolo vsetko ok,aj tak to jenaprd..v skole same stresy,cloevek si mysli ze aspon doma najde klud, lenze samozrejme mat takych uzastnych rodicov ako mam ja,tak sa najradsej zahrabat hned pod zem..nebavi ma to, absolutne tento zivot..boo to dobre, donedavna, neviem co sa deje..ak to bude takto pokracovat...bola som taka stastna.

kpl

Pozri, ja beriem AD a citim sa velmi dobre. Lenze sa nespolieham len na ne. Chodim na psychoterapiu, postupne menim svoj zivot tak, aby nabral rovnovahu. Pokial sa tvoji priatelia citia po AD zle, tak to treba lekarovi povedat, mozno treba znizit, zvysit davku, zmenit znacku. Pripadne zmenit psychiatra. No zacat uzivat AD beriem ako jedno z najlepsich rozhodnuti v mojom zivote.

natusa42

kpl nedá sa to takto napísať,a nechcem sa tu rozkecávať o tom ...no to s tým frajerom --to teda ma zabilo maximálne ,,,najviac asi v živote ..ale to je už nepodstatné
AD neoblbujú ?heej ?berú tie AD traja ľudia ,ktorých poznám ..a len spia po nich ,sú oblbnutí atd ...úplne hnusné oblbováky ,po ktorých nevie človek,ani ako sa volá ...a len ho berie na spánok ...
ved ja len ,čo beriem sedatif ..(to je take na ukludnenie),tak potom sa mi dá spať strašne ...

kpl

No a v com je teda tvoj problem okrem rozchodu s priatelom? Mozno ti helfneme.
Inak to, ze AD oblbuju je pekna hlupost. AD nemenia cloveka :) Len trochu nabudia a dokazu potlacit nezelane myslienky aby si si mohla svoje problemy, ktore bolia riesit troska s odstupom, aby si dokazala na sebe pracovat. Nikdy nedam dopustit na AD. Zvlastne, ze ked je cloveku zle, boli ho hlava, ma chripku, zapal priedusiek, boreliozu, vysoky krvny tlak, problemy so stitnou zlazou, osteoporozu tak si lieky da aby mu bolo lepsie a da si ich pravidelne aj kazdy den, niekedy ich treba brat do konca zivota, ale ked boli dusa, tak sme este stale plni predsudkov. Ti, co beru AD nie su blazni. Co sa bojite, ze vas zavru do sietovanej postele ci co?

natusa42

lost krasne si to napisal --naozaj ..s tym psíkom ..az mi slzicky prisli do oci ..:)naozaj ...mas aspon pre " co " zit,ale ja nemam ani toho psa :(
a si konecne v zivote stastny,ci ?

kpl no tri roky,vies ...odkedy som nastupila na strednu ...a nevravim ,ze kazdy den mavam depresie a samovrazedne myslienky,to nie,niekedy aj "slnko vyjde " ,ale to je malokedy,skor sa stazujem na cely svoj zivot ,atd ...je to tazke u mna ,mam velmi ubolenu dusu ,strasne :(:(a teraz ma este zabil moj rozchod s priatelom ...a ja uz fakt nemam preco zit
ja enchcem brat lieky ,nechcem byt na natidepresivach,co ta len oblbuju a utlmuju ..nechcem ...ja chcem len zmenu v svojom zivote,ale sama som bezmocna ...

lost

natusa42

ale na druhu stranu, ked pridem domov po tom co bol pes sam doma, tak ma privita tak, ze chce is "hopa hopa (ci opa opa)" alebo ako sa to pise, proste na ruky, (on ma 30cm vysku), cize mi dociahne akurat tak kolena, maximalne stehna ak sa zdvihne labky na maximum a to ne neskutocny pohlad, ako clovek dokaze chybat(?) aj "obycajnemu" zvieratu :) a potom aky je cely happy, ze uz nie je sam :)

cize ono to vencenie som nemyslel ze je to za trest, ale skor ze prave pri venceni som si spoemnul, pri pohlade na stale to iste sidlisko, tie iste bytovky, kazde rano, ze "hmm, pekny stereotyp :D " :D

ale napr nemam s nim problem ist von aj o druhej v noci :) tesne pred spankom.. napr ako vcera.. rano mi vypadol net, technicka podpora nepracuje.. co ine mi zostava :D on aspon dokaze cloveka trochu spomalit, ukludnit :)

to je napr jedno z pozitiv zivota :)

bobos37

Niekto je uz mrtvy zaživa,ako citam prispevky, tak naco sa este zabijat? Ale nevažit si dar života je uražka prirody. Ta potom dava to ako fungujeme .Priroda ma rada tych a chrani tych ktori MILUJU ZIVOT!
Stazujuci sa , jajkajuci, ochkajuci na zivot, na pracu, rodicov a ... a ti ktori vidia le zle a opat len zle sa stavaju fyzicky aj psychicky slabymi a ZIVOT ICH BUDE PRETO BIT! Je cas spamatat sa, zodvihnut hlavu a prestat sa stazovat , facky si kazdy dava sam sebe! AJ spamat sa treba sam, vytiahnut sa zo \\\\\\\\\\\\\\\"sraciek\\\\\\\\\\\\\\\" musia kazdy sam, treba makat na sebe. Zivot je krasny len si ho malo VAZIME.

kpl

No, ako pozeram, pises ze uz treti rok myslis na samovrazdu. A to, ze si to este nespravila znamena, ze ty chces zit, chces to vyriesit. Co takto pohladat pomoc? Ved na to su lekari. Vela ludi ma samovrazedne myslienky, takze to pre psychiatra nebude nic, za co by ta odsudil alebo sa divil. Ludia maju strach z liekov, ale zaujimave je, ze niektori radsej zvolia smrt. Nechapem to. Predsa ked mozem mat pekny zivot s liekmi, tak tu preco to neskusit? Som presvedcena, ze ti, co pisu o samovrazde vlastne hladaju pomoc, mozno niekoho kto ich doslova dokope k lekarovi. Tam najdete pochopenie pre vsetky vase problemy. Niekomu staci polrocna liecba a je fit po zvysok zivota. No namiesto toho sa roky trapia. Ach jo. Kedy slovenska spolocnost dozreje?

kpl

Vdaka za tip na knihu, hned som si ju objednala aj spolu s knihou Zivot po strate.
Hlavne sa nezamyslajte nad smrtou a nad tym, co je po tom. Rieste zivot :) Ved je to take krasne slovo plne vone a farieb.