Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem sa zabit

Príspevok v téme: Chcem sa zabit
chcem

uz dlhsie nad tym rozmyslam..nebavi ma stale sa trapit, chlavne koli chalanovi, snazim sa aby bolo vsetko ok,aj tak to jenaprd..v skole same stresy,cloevek si mysli ze aspon doma najde klud, lenze samozrejme mat takych uzastnych rodicov ako mam ja,tak sa najradsej zahrabat hned pod zem..nebavi ma to, absolutne tento zivot..boo to dobre, donedavna, neviem co sa deje..ak to bude takto pokracovat...bola som taka stastna.

slunecnica1234

Pre vsetkych ludi, ktori sa citia byt sklamani, nestastni, opusteni...
Predpokladam, ze ste este v puberte, a pomerne mladi, tiez som si tym presla, ked som mala asi 12. Myslela som si, ze vsetko je nanic, ze zivot ku mne nie je fer, trapili ma chalani, rodicia, priatelia. Velakrat som uvazovala nad tym ako to skoncujem, raz som si zobrala kopu liekov co som doma nasla, zjedla som ich a dufala, ze sa uz nezobudim... no nic sa mi nestalo. NASTASTIE!
Skuste sa na zivot pozerat z inej stranky, byt viac optimmistickejsi. Boh vam dal kazdemu uzasny dar, a tym je zivot, clovek nema pravo si nan siahat. Keby ste trosku prehodnotili svoj zivot, utiahli sa do svojej izby a v tichosti premyslali nad krasnymi chvilami co ste prezili, aspon nad chvilku opustit problemy co vas trapia. ,,Ziadna stoka nie je tak hlboka aby sa clovek z nej nevyhrabal, a nebol na tom lepsie ako predtym." Treba rozmyslat nad vecami, ktore vas robia stastnymi, a upriamit sa na ne. Cim viac clovek upriamuje svoju mysel na negativne myslienky tym viac si to len zhorsuje a pritahuje. Jedna pekna myslienka, ktoru napisal Paulo Coel: ,,Ak niečo naozaj veľmi chceš, celý vesmír sa spojí, aby si to dosiahol." A tak to aj funguje v skutocnosti. Clovek je neskutocne prepojeny s celym vesmirom, vesmir, ktory stvoril Boh. Neviem, ci ste veriaci, niektori ano niektori nie. Ja som este predcasom neverila v Boha, no zivot mi dal do cesty prekazky, z ktorych som nevedela ako dalej... A uz ani neviem ako, zacala som verit. Lebo viera ti dava nadej, silu ist dalej, nejaky ciel v zivote, a ked nieco v zivote velmi chces, a veris ze to tak bude, Boh urobi vsetko aby to tak bolo. Teraz sa citim uplne skvele, konecne mam v dusi pokoj, taky som necitila uz 10 rokov, som zmierena zo vsetkym, som akoby uplne novy clovek. Je priam zazrak ako viera a pozitivny postoj k zivotu cloveku zmenia zivot.
Prosim vas nesiahajte si na zivot, vsak zivot je krasny, len treba otvorit oci a pozriet sa okolo seba. Existuje urcite kopa ludi, ktorym na vas zalezi. Aj ked mate problemy s rodicmi, verte ze oni vas miluju najviac na svete, viac ako ktokolvek iny. Skuste svoje problemy riesit hned, a to tym, ze sa s danym clovekom porozpravate, poviete si co vam vadi, uvidite, ze komunikaciou sa toho dost vyriesi. Netreba sa utahovat do seba, a rozmyslat ako co najskor skoncit toto utrpenie. Treba bojovat! Vas zivot moze byt lepsi, moze byt presne taky aky ho chcete mat vy, len si treba ist za tym. Vsetko sa da, aj nemozne, len treba chciet a verit, ze to tak bude!
Mne doktori, pred polrokom urcili diagnozu, ze mam psoriazu. Ide o nevyliecitelnu chorobu, ktora sa prejavuje na kozi neprijemnymi vyrazkami, a vsetci pacienti tym velmi trpia, lebo ostatni sa ich strania. Viete co to bolo pre mna? Bola som povazovana za najkrajsie baby co boli na skole, chalani za mnou leteli, vkuse som mala nejakych napadnikov, a zrazu som bola cely ovyrazkovana, na nohach, rukach, na celom trupe, chrbte, vlasoch. Kde sa len dalo, a este ked vam povedia doktori ze je to nevyliecitelne. Utiahla som sa do seba, nikam som nechodila, hanbila som sa velmi, bola som mrzuta. No povedala som si, takyto nemoze byt moj zivot, takto som si to nepredstavovala. A zacala som bojovat. A hlavne zacala som verit, predtym som vobec nechodila do kostola, Boh mi bol cudzi, a zrazu som sa zmenila. zacala som sa modlit, chodit do kostola, stal sa zo mna uplne novy clovek, s lepsimi zivotnymi hodnotami ako predtym. Priatelia ma nespoznavaju. Zacala som verit, ze jedine Boh mi pomoze sa uzdravit, lebo jemu nic nie je nemozne. A skutocne, uzdravujem sa. Bez liekov, bez masticiek, z udajne nevyliecitelnej choroby. A za to dakujem Bohu, ze mi dava silu ist dalej. Je uplne uzasne ked ma clovek vieru, a vie ze nie je sam na svete, ze je tu vzdy niekto kto ho podrzi v tych najtazsich chvilach, a tym je Boh, ktory nas miluje neskutocnou laskou, a za to mu dakujem.
Aj ked mnohi neverite v Boha, existuje aj ina laska. Laska medzi ludmi, najdite si cloveka, ktory vas ma rad, a uvidite ako to zmeni vas zivot. Laska dokaze zazraky.

Lulu2011

emily aj mne nieco stale je, ale zabit sa? neblazni, ked to urobis, narodis sa opat a budes mat este tazsi zivot, karma nepusti, radsej sa nejako vysporiadaj s osudom tu a teraz

emilywhitney

aj ja to chcem urobit..mam sice iba 13 ale od malicka mam stale zdravot. problemy..stale mi nieco je,bud hlava,alebo brucho,alebo som chora/prechladnuta...uz ma to nebavi,lekari mi nic nezistila,vraj iba slaba imunita,ale nic mi nepomaha,uz som skusala aj duchovne veci,mama,ta na mna serie,kazdy vecer je iba s frajerom,a o mojich problemoch mi hovori,ze si za ne mozem sama.. :/ nie aby ma povzbudila,objala,ale serie namna,,takze som sa tiez rozhodla skoncovat,je to tak najlepsie..termin mam pripraveny na 1.1.12 alebo tak nejak,chcem totiz este prezit posledne vianoce,ak by sa nasiel niekto sucitny,kto sa tiez chce zabit,piste mi na email.