som veriaca,ale len posledne tyzdne ma to tak dost chytilo...zacinam rozmyslat o bozich prikazaniach a teda aj o smilstve,ci je lepsie so sexom pockat do svadby....ale vezme si ma niekto?existuju v tejto dobe chlapi,muzi ktori su na tom podobne?alebo je to len akasi krestanska naivita?kde pozriem tam same rozchody,rozvody,kazdy kazdeho podvadza.....co je vlastne laska??ako ju nadobudnut?ako budem vediet ze je ta prava???
sex po svadbe?
cosimyslite neviem ako to chodi dnes takze s o tom nemyslim nic
ale viem ze v takom 13tom alebo ktorom storoci bol normalny kalendar s dnami ked sa to robit mohlo a kedy nie ( asi kvoli sviatkom ) mohlo to sluzit iba na tvorbu deti a robilo sa to s takou plachtou ktora mala dierku na penis aby jeden druheho nevideli
predpokladam ze dnes to cirkev neberie az tak vazne ( predsa len uz sa neupaluju carodejnice )
ale oral asi aj tak povoleny nebude asi sa budes musiet spytat knaza
osobne najme v tychto veciach s cirkvou nesuhlasim ....
ja som tiez veriaca,a tiez mam tym problem vydrzat,ale aj ked je to tazke,tak si vravim ake to potom bude krasne.A clovek sa na tu svadbu bude ozaj tesit:)( ateda hlavne po nej)
ale zaujma ma ze co si myslite o krestanskom sexe,ked uz ste manzelia,ze ci by sa napr taky oral nemal praktikovat alebo tak..
mikuska90
dobre, si veriaca... ale sex je podstatna zlozka manzelskeho zivota a ked si beries partnera za manzela, mala by si vediet, ci vam to klape vo vsetkych zlozkach... niektori si na sexe dost zakladaju a ak ti neskor nebude v posteli vyhovovat, co s tym?? mali by ste sa poznat po vsetkych strankach... ajked krestanstvo zakazuje sex pred svadbou, je to podla mna nezmysel...
nenapises mi na mircoMY33@azet.sk ja kludne pockam na sex aj po svadbe
Mikuska, sex po svadbe je velmi krasny.. ale te to hroozne tazke vydrzatl-ale oplati sa.. smozrejme, cim dlhsie mladi svadbu odkladaju, tym to je tazsie.. ale ked naozaj vydrzia je to neskutocny pocit.. a vobec sa neboj toho,m ze nieco nebude klapat.. kazdy sa cely zivot niecomu uci, taktiez aj v sexe sa ucis a prisposobujes sa, zvykas si, proste je to individualne u kazdej dovojice... Keby kazdy chce sex vyskusat len pretro, ze co ak mi to nebude s dotycnym klapat---kam by sme sa dostali??????? Pre mna by to bolo strasne, keby ma moj frajer chce najskor len v tom "preskusat" a potom sa rozhodne.nie je to dost trafene? Kazda dvojica si hlada svoj system, svote radostky-to co im vyhovuje.. Urcite taki chlapci existuju-hosi ich je asi malo.. drzim ti palce, aby si vydrzala, no a ak nie az do svadby tak aspon co najdlhsie, pretoze-viem, co vravim a oplati sa!! :)
Heinzl- je to tak:)))
Tak sex po svatbe je blbosť. Budete dlho čakať ako nadržaný zajaci a po svatbe vás to už nebude baviť. Radšej si to vyskúšajte a potom uvidíš, že čakať sa neoplatí. Síce nie som kresťan a náboženstvá plne rešpektujem ale pozri sa na to aj z inej stránky.
Život je krátky tak prečo sa obmedzovať nejakými pravidlami ktoré ti nič neprinesú? Keď počkáš a urobíte to po svatbe tak ti to niečo prinesie? Nemyslím, že áno takže sa na to vyser lebo je to dobrá hovadina.
S pozdravom Heinz
ale no chlapci ved dnes sa uz predsa nikto NEMUSI brat ked je baba tehotna
fixka ved dnes ludia pred svadbou spolu obcuju len taky fukot. Zda sa ti ze to pomaha vytvarat pevnejsie manzelske puto? ALebo sa skor rozvadzaju prave pary ktore sa museli vziat prave preto ze uz bola tehotna?