Laska na inzerat. Feromony, chvenie v zaludku, 2 dni spolu na hoteli, planovanie spolocnej buducnosti. Mali sme po 2 dnoch sex bez ochrany, ved deti sa nedaju robit cez prezervativ.
Teraz mi zostali len oci pre plac. okrem toho je cudzinec, tak budem rada, ak nebudem mat aids. uz ani nepise, obcas mi odpovie na telefonat. bola som tak strasne naivna. aj vam sa take nieco stalo? mam 31 rokov, blondinka dlhovlasa, kočka
Vyuzil ma a odkopol
Tak tak, 31 rocna zena, ktora chodi do prace, nebude skoro o pol jednej v noci vypisovat.
Ale 13 rocna frikulinka co nema co na praci a buria sa jej hormony, asi ano :)
Nechcem ta urazit, prepac ale pripada mi ze si spravila preklep a miesto 13 si napisala 31. Sorry to je moj nazor
k+
dnes vecer sa mi zdalo, ze sa na mna aspon trochu usmialo stastie. isla som s najlepsou kámoškou do baru zapit zial a taky pekny neznamy chlapec nam kupil vodku s kolou. on ma len 28 rokov. pozval ma na veceru v utorok. nevyzera sice ako nejaky drsnak, ale je zavality a pekny. jeho otec je starosta. hned ako som dosla domov, som mu napisala smsku, ale on neodpisal uz polhodinu. uz sa asi aj on na mna vykaslal..? :-(
Tato tema nabera dalsi rozmer.
holinka, praveze je velmi ubohe si mysliet, ze gaya prerobis co by si bola akokolvek inteligentna. ja poznam vela gayov, je to geneticky dane, "nezgejovateli" kvoli hlupym zenam
..jeziiis....nemas dobry nick..ty nie si len naivna..ty si riadne tupa, ale asi za to nemozes...len..ze niekedy,ked citam taketo prispevky a diskusiu sa hanbim,ze som zena...chlap stretne 2-3 taketo typy "zeny" a mysli si, ze vsetky sme take sproste a potom je tolko gayov na SK...aj ked nic proti gayom...
Mna by este ale zaujimalo,kto naplanoval datum jeho prichodu.Pretoze nech je uz zoznamka odkialkolvek,nechce sa mi verit,zeby ten chlap hned sadol do auta a isiel.Nedonutila si ho nejakym sposobom ty prist na slovensko,pretoze si mala prave plodne dni a preto aj ten prezervativ,to bola tvoja poznamka,ze deti sa tak nerobia.
Ty si prvu polovicu napisala ako hrdinka,ale nazov temy sa prieci jej obsahu.Nikto ta neodkopol ani nevyuzil.Tak si si to sama naplanovala.Chlap dostal co sa mu ponuklo.Ja som zena,ale takymto chlapom fandim.Bol by hlupy,keby to nevyuzil.
Tym "Talianom" bol Desperado z "Vyvolenych" :)))))
OMFG, stacilo mi precitat len 3 strany a vidim, ze si hypernaivna alebo mas IQ suchej slamy. Ste uplne vadne podaktore zenske, tu sa fakt nic ine neda napisat. Po 3 dnoch planovat spolocnu buducnost, to je ultra hlod, toto nevymysli ani scenarista najtrapnejsej telenovely, lebo by si myslel, ze mu to ludia nezbastia...