aké máte skúsenosti po vysadení antikoncepcie?

User_37597

Laurina22
no neboj ppo 4 rokoch sa este stale strhavam pri zaspavani ci som si nezabudla dat tabletku :Da potom si uvedomim ze uz neberem a spim..je to skoro taky fasa posit ako sa zobudit v sobotu rano v strese ze som zaspala do prace :D

Laurina22

Ano,aj spolocneho lekara sme tusim mali nie?Hej uz si spominam:-)

Ved toto,troska zodpovednosti.Uvidim,budem sa musiet rozhodnut.Ale nechcem stale brat to svinstvo

User_37597

nedavno som mala 22.ty mas 23 nie?sme sa raz o tom bavili ze si z okolia GA?vidis takto to dopadne ked niekto neni v stalom kontakte a pise aj s inymi ludmi(si potom ani na vek nevieme prist aj ked sme sa o nom uz bavili) :D
no ja som sa vzdy bala.vzdy som svoje rozhodnutia brala nanajvys zodpovedne.nemienim rodit ked niesom zabezpecena a este k tomu obaja byvame u rodicou.takze preto ta opatrnost.

Laurina22

Ty mas kolko rokov?No ja urcite dieta az po skole,a to budem mat 28 takze akurat:-)

No,prerusovana suloz,co ja viem...Na jednej strane som pohodlna,na druhej strane opatrna?

User_37597

Nad presne tym istym som aj ja rozmyslala.a bala som sa/teraz uz menej lebo viem aky je priatel.on je...da sa povedat velke dieta :D takze viem ze on si da isto velky pozor lebo dieta nemoze vychovavat dieta..neni este na to zreli aj ked rozmyslal kedysi tak ze mat dieta tak medzi 20-27 aby si snim rozumel neskor ale zmenil nazor.takze tu mam taku zaruku ze on si na 100% da pozor.ale radsej nerozoberajme percenta toho co sa moze stat ako nahoda :D
ono ja neviem ako ty ale ja aj ked som brala som priatelovy max 3x do mesiaca dovolila to do mna dat.takze teraz preneho neni problem vytiahnut.skor sa bojim s kondomom.uz neraz bola situacia ze sa roztrhol.
inak ani ja sa necitim na dieta.ani do 25 urcite nie..neviem co bude za 3 roky ale viem ze sa nebudem citit na to ani vtedy.

Laurina22

No hej ja beriem ale uvazujem o vysadeni ale potom zase aka bude ochrana?Nulova.A ja este babo nechcem.To ma odradza.

User_37597

ale ja mam chut na sex a velku.je to rapidne citit ze sa to zmenilo po vysadeni.pred tym som nemala vobec chut.lenze teraz nemozeme lebo priatel je po jednom zakroku a tak len cakam :D
a vidim to tak ze najskor az nabuduci tyzden nieco bude.no a ty teraz mas hak teda?

User_37597

Laurina22
Tak to ma celkom potesilo :D
akoze s priatelom pouzivame v tych najnevyhnutnejsich situaciach kondom inak praktizujeme skor prerusovany sex no od vysadenia ho nebolo nejak extra.a rozmyslam ci to neni aj tym ze teraz nebol skoro 3 tyzdne sex lebo mavala som take ze sexom sa mi o den dva privolali skor krami ;)
no vsak uvidim kedy sa uracia dojst :P