som 2 roky po porode-sekcia a mam na celom bruchu strie.pocas tehotenstva som si brucho nenatierala pravidelne strie sa mi zacali robit az neskor a nevedela som,ze mi to ostane teraz si mastim brucho kremom proti striam trocha sa to zlepsilo,ale stale ich vidno.
brucho mi ostalo velke.
Strie
no vyskusam ten krem je to predsa len lacnejsie ako ten lejser.teraz som momentalne opet tehotna tak dufam,ze sa mi nespravia dlasie strie.ten krem mozem pouzivat uz teraz.citala som,ze sa ma kremovat kremamy na strie po 3 mesiaci tehotenstva.
Ahojte,mne kozna lekarka na strie odporucila collagen beauty body, 100 ml stoji cca 2200 skk, ale mozem vam povedat, ze je fakt ucinny...strie sa mi pomaly zacinaju zmensovat a vyhladzovat. Prosim neverte ziadnym laserovym osetreniam, su to len zbytocne vyhodene peniaze...laserom mozno odstranit znamienka, zmiernit pooperacne jazvy, ale nie strieee....ked uz predsa chcete vyskusat laser, tak si treba uvedomit, ze jedno sedenie stoji cca 3000 skk a treba ho obsolvovat minimalne 10x, aby bolo vidno nejake (mierne) vysledky...
na www.chirmed.sk , skus tam,ale je to len v KE al. v BA, ine nepoznam
poradi-pomoze mi este niekto
som y presova kde mam poslat mejl na aku adresu-
mamička,videla som len kusok,viac si ani nespomínam.Ale teraz som bola na laser depilaciu v Chirmed v KE a tam som zazrela oznam o odstranovani strii.Myslím,že to treba opakovat a oni su potom slabšie a slabšie.Skus poslat mail,že maš zaujem a aka je cena.Mne poslali cennik depilacii.Neviem odkial si,tak aspon pre info.Mne tiez po porode pribudlo par kuskov,ale po roku mi zbeleli,uvidim co dalej.Drzím Ti palce
s1 mozes mi o tom napisat viac
moje su este trocha fialove
dakujem
ok, pokusim sa zistit ti to