som 2 roky po porode-sekcia a mam na celom bruchu strie.pocas tehotenstva som si brucho nenatierala pravidelne strie sa mi zacali robit az neskor a nevedela som,ze mi to ostane teraz si mastim brucho kremom proti striam trocha sa to zlepsilo,ale stale ich vidno.
brucho mi ostalo velke.
Strie
hmm neviem ci je to dedicne,ale viem ze strie sa mi urobili ked som rychlo pribrala a celulitidu mam hlavne kvoli puberte. aspon tak mi to povedala mama ze tiez mala v puberte a teraz skoro vobec.dufam ze aspon celulitida zmizne...
tak to je zaujimave, mozno dedicne, nonikdy nevieme kedy k comu prideme
to ze sa to objavilo dako skoro mam len 15 rokov a dostatok pohybu, kedze som dievca z dediny:)
no a cim to teda je, ja viem ze keby som sa hybala nemam..:(...mala som cvicit ja koza
noo babenky aj ja mam strie a vobec nie som tucna, praveze som chuda (169-53kg) a este mam aj celulitidu...ide ma slak trafit...
ja nosim normalne plavky...sak co
hanika a kolko krat si musela absolvovat ten laser, takze biele sa zmensili:)...?a mozem vediet cenu? dakujem:)
ano pomohlo mi to, lebo sa mi vyrovnala pokožka a nemám if také hlbotie, tie, ktoré som mala fialové mi zbledli a tie biele sa zmenšili
hanika pani doktorka je z blavy z dermatologickeho centra Esthetic...tam som sa informovala, inak laser ti naozaj pomohol ich zneviditelnit?
inak ty nosis normlane plavky co krataskove