som 2 roky po porode-sekcia a mam na celom bruchu strie.pocas tehotenstva som si brucho nenatierala pravidelne strie sa mi zacali robit az neskor a nevedela som,ze mi to ostane teraz si mastim brucho kremom proti striam trocha sa to zlepsilo,ale stale ich vidno.
brucho mi ostalo velke.
Strie
poslala som ti mailik segra
hanika este som sa chcela opytat ake si tie strie mala hrube a ako sa zredukovali, to je dost podstatne vediet:)diki
moja,v robote nepmozem pouzivat icq:( napis mi na mail- greyeyes@seznam.cz , to mozem citat :)
ajoj moja zlata, som spala a ked som zapla mobil som si ta pred chvilou nasla, nemam kredit, nasi nie su doma, tak cakam ked ti budem mat odkial napisat...!a ty teraz nie si na icq ako pozeram
lencok, akoye si mi neodpisala
???ignorujes ma? som v robote...ani na icq nechodis,,,
to ale asi musim pockat do jesene nie...vtedy sa to robi
Leni tak to sa ti rozhodne oplatí ísř na tem laser, to tie strie máš krátko, to rozhodne choď a čím skorej, tým lepšie
biele ich mam max.pol roka co som si vsimla, alebo aj menej
Lenčok1, já neviem ale ten laser to je individuálne, ja si myslím, že keď bude možnosť na jeseň u pani doktorky, tak by som počkala až na to. laser je dobrá vec, ale to čo si písala ty, je lepšie. Mne laser odporučila pani doktorka na kožnom, pomohol mi, ale čiastočne. Ja teraz keď som sa dozvedela o liečbe v Bratislave nebudem podstupovať ďalšiu liečbu laserom. Ale keď chceš, tak sa oplatí investovať, aspoň jedenkrát na liečbu laserom. Ešte kedy sa ti tie strie vytvorili???
mne na bokoch, teda jednom:), a na zadku