mam na mysli oral+ menzes+ tampon...??... a co samotny sex? prstovanie? vadi vasmu priatelovi krv?
robi vam to partner ustami pocas vasich dni?
adamko nie vysokotoxicka, ale vysokoinfekcna ;)
toxicitu preukazuju jedy a nie krv
koki: to bola recesia :) Sice zvladam stiplave aj hodne v ustach, ale nieco take - no, stipalo by to, ale zas to neni nic, co by clovek nevydrzal, keby chcel :)
Skus si pozriet napr. liecivu svajciarsku konsku mast. Obsahuje tiez chilli...
--------------
lola03:
nie si jedina, kto "jazdi na cervenu". Nemohol som sa uz divat na smutok priatelky, tak som jej chcel dopriat radost aj pocas jej dni.
---------------
mancika:
kopa ludi sa pyta na uplne samozrejmosti, ktore si clovek moze aj domysliet.Nemusim teoretizovat, ked mam kadeco poskusane, alebo to uspesne dlhodobo praktizujem.
----------------
delphia:
viem, ake je to od chilli. Stacilo mi krajat chilli a umysl som si ruky. Este 2 dni som citil take mravcenie. Zda sa, ze k recesii sa nikto neprida, ale aj tak som nenavrhoval cele chilli, ale po jedle v ktorom bolo chilli a samozrejme vyplach ust, takze ten prenos stiplaveho kapsaicinu by bol uplne minimalny.
Chilli sa pouziva napr. do roznych olejov a masti pre protivirove ucinky. Kapsaicin sa vstrebava cez pokozku a jemne rozihra nervove zakoncenia. Takze citit take mrazenie, mravcenie alebo teplo. Samozrejme, ze nejde o aplikaciu cisteho chilli. Vsetkeho predsa z mierou, idem tam toho TROSKA. Ved ma ist o to vyvolat iba ten hrejivy pocit, nie o vyvolanie si bolesti.
Napr. takyto chilli olej, ci mast pomaha ulavit pri reumatickych ochoreniach a bolestiach.
A ano, krv je vysokotoxicka a preto to beriem voci priatelke aj ako prejav obrovskej dovery.
len tak mimochodom: krv je vysokoinfekcny biologicky material....
adam, ak chces vediet ake to je s rukami od chilli, tak vsak si to skus na sebe najprv a nie na partnerke.
mne normalne tci snurka a niejej mi to wobec trapne a jemu to tiez newadi pretoze to bere za normalne=d
AdamKrt, ,,,,,všimla som si že ty prispievať do každej rubriky ,bud si nekolog alebo len "jebak teoretik" :-)
lola03: je to uplne vasa vec:)) ked vam to vyhovuje obom, tak ta nemusi trapit, ze ini to nerobia :-P
nooo prepacte, ale hrooza. Vtedy hadam tych par dni mozete vydrzat :(
noo tak budeme asi jediny parik no co uz ... neviem proste som cerstvo umyta, mam cca 2 minutky tampon v sebe tak to musi byt ochrana dobra, snurka netrci, snurku si davam dovnutra, to by bolo trapne aj mne keby mi tam nieco trcalo...
fuha oral na červenu,to sa mi nezda ako dobry napad...nikdy nevieš,ani tampon neni stopercentna ochrana...aluska ma pravdu,trči ti šnurka z tamponu...to by mi bolo asi trapne aj pred vlastnym manželom :D
AdamKrt to myslis vazne, ako s takymi rukami sa dotykat klitaku?? ved sa ta baba zblazni preboha:D toto neskusaj, jaa byt ona tak sa takymi rukami dotknem tvojho fifika co by si vravel:D..och joj takee naapady na take citlive miestoo:D