mam na mysli oral+ menzes+ tampon...??... a co samotny sex? prstovanie? vadi vasmu priatelovi krv?
robi vam to partner ustami pocas vasich dni?
no presne tak krv može byt infikovana a ani o tom nemusiš vediet....offfffff dobru noc...
infekcnost sa da zistit jedine na zaklade serologickeho vysetrenia krvi. cudoval by si sa, ze clovek co za haved moze mat v sebe, ani o tom netusi, ale samozrejme svojou krvou moze infikovat jedna radost. ide napr. o HPV, EBV, cytomegalo virus, mykoplazmy, plucne chlamydie,...
tak adam to si na omyle ver že do takej nechutnosti by som ho v živote nenutila!!aj keby mi to sam navrhol nedokazala by som to...neuvolnila by som sa pri tom,neužila si to,stale by som myslela na to že ani tampon neni stopercentna ochrana...už keby som na tom tak ozaj zle že ho mam pri sebe raz za mesiac a fakt už by som nevedela čo zo sebou tak by sme mali normalny pohlavny styk aj na červenu určite to je menej nechutne ako keby ma mal lizat...
lucy2201:
keby Ti vychadzalo stretnutie priemerne tak 1x do mesiaca, tak kramy nekramy, neviem co by si Ty robila - ci by si este aj sama chlapa nenutila... :)
normalna žena sa neda "prehovarat" aby jej chlap robil oral cez krami...podla mna je to žena čo už nevie čo zo sebou...a ty tak isto asi nevieš čo už maš od radosti z toho že maš babu robit...ale šak robte si čo chcete len mi to troška pripomyna našich psov ked suka sa harala tak naš pes ju veselo lizal...
Viem, ze ak by priatelka mala nieco infekcne, ze krv je vysoko infekcna a ze je tam velmi, velmi vysoke riziko nakazy. Ona to vie tiez. Ale z mojej strany je to voci nej obrovsky prejav dovery. Aj som jej to povedal.
A ak vylucime infekcnost, povedzme ze je absolutne cista. Tak v com dalsom to ma byt blaznive ?
jasne asi by odpoved od gynekologa nebola prijemna pre nu ani pre teba...lepšie je niekedy nevediet ako vediet že robiš chujovinu ...
Pocas jej dni ju musim vacsinou k tomu tiez prehovarat... Ale zatial to tak vychadzalo iba par krat. Mna to netrapi, tak preco by to malo trapit niekoho ineho ?
ja chapem že prvykrat si ju musel prehovarat ale ja som vravela teraz...teraz sa ti len tak otrči s tamponom ved to je chore...vtedy žena zo seba vyplavuje špinavu krv a je fuk či ma tampon či nie,stat sa može a čo potom.pre boha tak nech jej lekar dajake lieky predpiše ked byva vtedy nejak extra naladova a nie aby si ju lizal cez krami...nech to povie svojmu gynekologovi že ju oralne uspokojuješ cez krami aj ked ma tampon.som strašne zvedava čo by jej na to povedal.asi by na nu kukal jak na cvoka si myslim....
lucy2201, celkom s tebou suhlasim, presne si to vystihla, ved je tolko inych sposobov, ako byt spolu. tych par dni zena predsa bez problemov prezije aj bez oralneho sexu.