mam na mysli oral+ menzes+ tampon...??... a co samotny sex? prstovanie? vadi vasmu priatelovi krv?
robi vam to partner ustami pocas vasich dni?
feri blava niektore baby su cez
kramy depresivne, lebo nemaju stabilnu hormonalnu hladinu a pocas kramov im prudko klesa hladina hormonov, viac ako inym babam...takze si nemysli ze taka baba chce byt deprimovana , proste sa jej to stane a neda sa to ovplyvnit..to sa neda povedat si ze budem stastna..to neni take lahke...iba ak by zacala brat antikoncepciu, a hormony sa jej ustalia...
adam krt smiem sa spytat na čo ti je ta hašlerka????? to ti tak priatelka nechuti že radšej si daš do huby cukrik???alebo na čo ti je potom??????
adamkrt/ ja jaternice nejem, takze ani tu krv! s tou haslerkou pred oralom som nepochopil, ale nevadi. to s tou frajerkou zrejme nie je vsetko v poriadku, ked ma depresie pocas kramov. v zivote su horsie problemy ale kramy tam nepatria. takze by mala nyvstivit odbornika.
feri blava: videl si reklamu na Kofolu ? Ked ju milujes, nie je co riesit... :) Tak iba tolko.
Proste ona byva vtedy taka smutna, ze si to nemoze vychutna. Po tom, ako som jej prejavil takyto postoj, tak posledne uz nemala ani depresie pocas svojich dni a mala celkom dobru naladu. No a ja si nechcem pokazit naladu, alebo ju dlho chlacholit. Proste neni problem, ked sa umyje, da si tampon, ja si dam haslerku a no problemo....
Inak - vies ze aj do jaternic sa pridava krv ? Ja jej predsa krv nelizem, ale zvacsa klitoris + okolie pyskov. Jazykom vtedy iba jemne dnu. Ale je tam tampon, ktory to vsiakne, takze nevidim problem, preco by mi to malo robit tazku hlavu.
ked som mala svoje dni moj priatel ma zacal zvadzat potom ma odniesol do vane a tam sa ma snazil uspokojit oralne, ale mne to bolo tak neprijemne uz len za neho, necitila som hanbu, pretoze je to prirodzene, ale odtial potial. On to stale nechape..
ja by som to frajerke urcite nerobil. myslim, ze je to v tie dni dost nechutne, aj ked ju velmi milujem. ale co ma najviac zarazilo , tak prispevok od adamkrta! mi prides dost uchylny. a co sa tyka tej tvojej frajerky, tak nechapem preco je deprimovana ked ma kramy? to je tak labilna?
sice ja som tiež cez menš.viac vzrušena ale toto by som manželovi v živote nedovolila.nedokazala by som sa uvolnit,vychutnavat si to...pre boha to neviete tych par dni vydržat podla mna je to chore...moj nazor...
modra, sex je jedna vec. za normalnych okolnosti sa s krvou pri sexe neprichadza do styku. co pocas menstruacie sa vylucit neda
Delphia, s tou vysokou infekcnostou mas samozrejme pravdu, ale ked s partnerom sexujem, tak predpokladam, ze je zdravy, nie? A ak by nebol, normalny sex by na nakazu stacil.
Chcem tym povedat, ze ak sa nebojim s mojim muzom mat sex, tak sa nebudem bat, ked sa pichnem po nom ihlou :)
Iste.