mam na mysli oral+ menzes+ tampon...??... a co samotny sex? prstovanie? vadi vasmu priatelovi krv?
robi vam to partner ustami pocas vasich dni?
Hehe, tak ma napadlo - dat si chilli papricku a potom ist robit jazykom oral. Chillisex :-D
Ked som krajal chilli papriky, tak uz aj ked som si umyl ruky, tak cez pokozku to vsiaklo a clovek citil take hrejive mravcenie. Ktovie, ako by to posobilo tam dolu, ci neskor este pri milovani :)
No a pri chilli papricke by jednoznacne jazda na cervenu nebola citit uz vobec :-D
no ja viem ze to robi dobrovolne ale nech sa na mna nikto nehneva ale robit oral ked ti trci z vnutra snurka z tamponu ta to je sila...aj by ma presla chut
My s partnerom sme zvykli iba sexovat vo vani cez cervenu...a to som mu tiez dovolila, aby mi len klitoris pri predohre drazdil a oral sme vynechavali...
noo srandicky..
neviem z mojho pohladu to nechutne neni ved mam tampon som umyta, von sa nic nedostane...a nemusis ho lutovat on to robi dobrovolne
naa co, sak vlozku odsune na bok a jedeee:DD
lola on ta lize a ty mas kramy?neni to trochu nechutne a nehygienicke?lutujem tvojho frajera
Oral by mi bol neprijemny, ale tiez mam vtedy neskutocnu chut na sex, taky ten druhy-treti den cervenej :)
tak teda hodte este nejake nazory, nech si nemyslim, ze som jedina ktora svojho priatela do toho, nie ze donutila, ale navrhla mu to ... ( teraz to robime tak stale myslim ten oral )
Priatelka je vtedy tak z toho deprimovana, ze som sa rozhodol, ze pocas jej dni, jej to urobim aj na cervenu i oralne :)
mne to ako nikdy nerobilo problem, ani priatelovi. a vtedy som ja mala vzdy najvacsiu chut na sex, prave cez cervenu. :D ale oral by som nikdy ja sama nedovolila, ci s tamponom, ci bez. ble.