Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

robi vam to partner ustami pocas vasich dni?

AdamKrt

Hehe, tak ma napadlo - dat si chilli papricku a potom ist robit jazykom oral. Chillisex :-D

Ked som krajal chilli papriky, tak uz aj ked som si umyl ruky, tak cez pokozku to vsiaklo a clovek citil take hrejive mravcenie. Ktovie, ako by to posobilo tam dolu, ci neskor este pri milovani :)

No a pri chilli papricke by jednoznacne jazda na cervenu nebola citit uz vobec :-D

aluska

no ja viem ze to robi dobrovolne ale nech sa na mna nikto nehneva ale robit oral ked ti trci z vnutra snurka z tamponu ta to je sila...aj by ma presla chut

alzbee

My s partnerom sme zvykli iba sexovat vo vani cez cervenu...a to som mu tiez dovolila, aby mi len klitoris pri predohre drazdil a oral sme vynechavali...

lola03

noo srandicky..
neviem z mojho pohladu to nechutne neni ved mam tampon som umyta, von sa nic nedostane...a nemusis ho lutovat on to robi dobrovolne

lola03

tak teda hodte este nejake nazory, nech si nemyslim, ze som jedina ktora svojho priatela do toho, nie ze donutila, ale navrhla mu to ... ( teraz to robime tak stale myslim ten oral )

AdamKrt

Priatelka je vtedy tak z toho deprimovana, ze som sa rozhodol, ze pocas jej dni, jej to urobim aj na cervenu i oralne :)

hajduk

mne to ako nikdy nerobilo problem, ani priatelovi. a vtedy som ja mala vzdy najvacsiu chut na sex, prave cez cervenu. :D ale oral by som nikdy ja sama nedovolila, ci s tamponom, ci bez. ble.