Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

spokojna

Ahojte, no ja som mala gelove a tie mi strasne znicili nechty, bola som u 3 nechtarok a vyhodila som vela penazi, u prvej mi odpadli po tyzdni,druha mi ich zrobila strasne hrube a neprirodzene a tretia sa to snazila dat dokopy ale pokaslala to este viac..potom som presla na akryl a od vtedy nemam problem, robi mi ich jedna kamoska v Poprade,cenovo by som povedala ze ide az pod cenu oproti tym gelovym (ak chcete dam vam cislo :) a vyzeraju uplne ako moje..ja si ju neviem vynachvalit, ale kazdemu vyhovuju inee..ja len tolko z mojej skusenosti :)

edita

ajka2-naozaj zaujimava cena. len ci i kurz bude taky dobry. lebo taka cena zvykne byt len za 1-dnove skolenie pre nechtarky, ktore uz nechty robia.

majapp

Natyty, zistovala som tie kurzy v PP...zacina teraz v stredu v dlzke trvania 200h, dost dlhe,ale tym ako som ja, co nechty nikdy predtym nerobili to len pomoze:)) Drzim palce potom v tej BB :) Ak by niekto mal zaujem o tento kurz v Poprade....maja23@pobox.sk

kikina

karin- japonska manikura je naleštenie pridod. nechtov praškom a špecialnou pastou- voskom. lešti sa to jelenicou. nechty su potom hladne leskle a mali by byt odolnejšie. ale nieje určena na poškodene alebo tenke nechty.

ajka2

laila, ak si das par krat urobit nechty urcite to zvladnes sama :) aj ja som tak zacala. no po case ma nebavi robit si samej sebe nechty, hrozne dlho to trva. robila som uz kamoske a to ide ovela, ovela rychlejsie. chcem si urobit kurz no mam kamosku, kt. chodi jednej babe a ta vystihla kurz za 1.200,- to uz stoji za rec :)

edita

tak asi len ta bruska. ja ked som este nemala brusku, opatrne som si to vystrihla noznickami. len sa mi obcas stalo, ze mi praskol necht.

karamelka456

môžete mi prosím poradiť, mám gelové nechty od začiatku decembra, teraz už mám skoro celé vyrastené, už chýbajú asi len 2 mm a už budem mať vlastné pogelované, ale nepáči sa mi zospodu ten prechod typ a môj necht, kúsky lepidla. Keď som chodila k inej kočke tá mala takú špeci brúsku a vždy mi to krásne zabrúsila, ale táto chodí ku mne domov a nič také nemá, nedá sa to niečím iným odstrániť??? a ešte mám problém aj s odrastajúcimi mojimi nechtami, robilo sa mi to vždy keď už boli celé odrastené, že sa ako keby začali zospodu odlepovať a ohýbať, obidve mi tam vždy kvapli trošku lepidielka a držalo to ďalej ale štve ma to, nie je iný spôsob ako tomu zabrániť??? ďakujem za rady

karin

Ahojte, kvoli jednej otazke nechcem zakladat novu temu, myslim, ze mi budete vediet poradit aj tu:

Moje nechty sa mi stiepili, ale pomocou zinku a spevnujuceho laku sa mi podarilo dosiahnut pevne, pomerne dlhe nechty. Jedine, co ma trapi, je ich tvar. Nie su pekne, ale take "lavorovite", siroke, ploske. Nechem umele ani gelove, aby sa mi tie moje povodne neznicili. Existuje nejaky iny sposob manikury, ktory by aspon opticky nechty predlzil/zuzil? Styl lakovania, najaka technika pilnikovania? Co je japonska manikura?

Lusytta

laila: skus si pozriet video na www.ibdbeauty.com
Su tam videa modelaze nechtov, rozne sposoby...mozno ti to aspon troska pomoze sa zorientovat co to vsetko obnasa...