chcem uz konecne zabudnut . Ludia ako mam zabudnut na cloveka ktoreho som sialene MILOVALA??? ako??? ide mi prasknut od zialu .. preco sa to muselo skoncit?? ja sa uz vazne NEDOKAZEM NIKDY!!! zlubit ked som navzdy statila jeho ...
Preco som musela spravit tolko sprostych chyb?? v podstate si za to mozem sama ale ja nedkozame dalej ..... mam 19 . NAco v zivote hladat lasku??? tak NACO??? toto je moja prva velka rana.. a ak toto je laska nikdy ziadnu nechcem!!! Chcem vratit cas!!
CHCEM ZABUDNUT!!!!nedokazem to
Začni sa venovať sama sebe,zmeň účes farbu,a hlavne niečo rob,neseď v kúte.tak som to robila ja.Tiež som myslela,že je to jediná a pravá láska.Veľa času som zbytočne stratila.Svoju terajšiu lásku som spoznala až po 11 rokoch.Bolo to dlhé čakanie,na tú pravú lásku,ale oplatilo sa.Keď som to nečakala,spoznali sme sa.:)
Ahoj-no ja už mám viac rokov,ale pamätám si ked ja som bola zaĺúbená.Mala som pred 18 a nejak sme začali spolu tráviť čas.Bolo to všetko krásne,a po 5 rokoch náš vzťah skončil.Veˇolmi veľa som sa trápila,začala som piť,a fajčiť-trvalo to 5 rokov,moje trápenie.Po 5 rokoch mi zavolal,telefonovali sme skoro 5 hodín,...bola som hotová,a bolo to pre m%na neuveriteľné.No,aby ťa môj príbeh nenudil,tak boli sme ešte spolu možno rok,a............skončilo to,už to nebolo ono.Trápila som sa dalej,potom som sa zaúbila do mladšieho o 6 rokov,ale ten bol taký hanblivý,no nič s toho nebolo.Od tej doby som už nikoho neľúbila,až.................minulého roku som spoznala na nete muža,a blázbivo sme sa do seba zaľúbili,po necelom roku sme sa vzali,a môžem ti povedať,že sme veľmi šťastní,a ľúbime sa.Takže moja milá,hlavu hore,máš toľko času na spoznávanie.Musíš byť veselá,aj keď sa to nedá,viem to.Ak sa budeš usmievať a robiť to,čo ťa baví,a čo miluješ napr.šport,aerobic,alebo hocičo.Pomôže ti to nemyslieť na bývalého.Tak,dievča,držím palce.Neurob nič,čo by ťa mohlo mrzieť.
preboha, veď máš len 19! cely svet ti leži pri nohach a všetko máš ešte len pred sebou!
tak striedavo :)
ahoj papaja nie si tu??
rony
vidis to,to je spravny pristup :)
dakujem karioll:)
zuzic
ok,opatruj sa a hlavu hore
bingham: ved ja viem:)
karioll: prepac jednoducho mam zly den...prechladnuta som, dostala som zapis, a dve hodiny som spoluziakovi vysvetlovala ucivo ktore aj tak nepochopil...no nic tak zajtra sa mozno zastavim...
Datelinka: Ok.
Zuzic: :)))), aleee srandu si robim ty..