CHCEM ZABUDNUT!!!!nedokazem to

Príspevok v téme: CHCEM ZABUDNUT!!!!nedokazem to
zufala4210

chcem uz konecne zabudnut . Ludia ako mam zabudnut na cloveka ktoreho som sialene MILOVALA??? ako??? ide mi prasknut od zialu .. preco sa to muselo skoncit?? ja sa uz vazne NEDOKAZEM NIKDY!!! zlubit ked som navzdy statila jeho ...
Preco som musela spravit tolko sprostych chyb?? v podstate si za to mozem sama ale ja nedkozame dalej ..... mam 19 . NAco v zivote hladat lasku??? tak NACO??? toto je moja prva velka rana.. a ak toto je laska nikdy ziadnu nechcem!!! Chcem vratit cas!!

rony26

v porovnani s minulymi tyzdnami a mesiacmi je to urcite lepsie...odkedy sa snazim rozmyslat rozumom a nie srdcom tak aj vystupy mojich myslienkovych pochodov maju vacsiu hodnotu :-)...aj ked niekedy sa clovek citi sam, nuz ale mam psa, ten so mnou rad travi cas a vypocuje si co ma trapi :-)

rony26

dakujem, snazim sa :-)...vsak ja som vo svojej podstate optimista,niekedy az prilisny...a dost sa clovek nauci aj od ludi tu na fore...len treba niekedy vediet citat aj medzi riadkami

papaja

rony

vies co sa mi na tebe lubi,ze mas taky optimizmus a fakt je vidno,ze sa snazis a robis nieco pre seba,len tak dalej :)

rony26

ta zla:
zo sameho srdca slovenska :-)

papaja:
dobre vediet, ze je tu niekto kto sa postara o moje dusevne zdravie :-)...ale tak zase dnes je to celkom fajn,neutapam sa v ziali a pustil som si zivsiu hudbu aby som sa odreagoval :-)

rony26

tak som dostal kosom kvoli superstar :-)...dnes si uz druha co mi to spravila :-)...tak si to budem musiet asi aj pozriet

papaja

rony

asi klasika,superstar :)
mne sa v takejto kose nechce nikde chodit,ach jo nech je zase leto a teple pocasie a vidno az do 11tej :)