chcem uz konecne zabudnut . Ludia ako mam zabudnut na cloveka ktoreho som sialene MILOVALA??? ako??? ide mi prasknut od zialu .. preco sa to muselo skoncit?? ja sa uz vazne NEDOKAZEM NIKDY!!! zlubit ked som navzdy statila jeho ...
Preco som musela spravit tolko sprostych chyb?? v podstate si za to mozem sama ale ja nedkozame dalej ..... mam 19 . NAco v zivote hladat lasku??? tak NACO??? toto je moja prva velka rana.. a ak toto je laska nikdy ziadnu nechcem!!! Chcem vratit cas!!
CHCEM ZABUDNUT!!!!nedokazem to
no dobra otazka...mozno som navodil pocit, ze som uplne sam...tak to nie,je tu teda ten pes co som spominal :-), je tu rodina, kamaratov je tiez dost, aj ked su rozlezeni po celom slovensku (skola, praca)...v podstate raz za dva tyzdne je nejaka action, ale to by ani nebol problem, ja si zatial viem vyplnit cas, nenudim sa, len akosi mi chyba osoba, ktoru by zaujimalo co som napr. dnes robil, ktorej by som mohol zavolat, napisat len tak sms, ja si myslim, ze ani nie som tak narocny :-)
narkozka
fajne,pisem si ta do diara :))
papaja ok beriem:)
rony: dakujem aspon si nemyslim ze som slahnuta, no ked sa ty budes rozpravat s oblakmi davaj pozor ci nie je vedla sused lebo aj to sa mi uz stalo:)
narkozka
tak to ti drzim palce,nech ti to vyjde,potom si otvorime privatnu kliniku :)
rony
a co kamarati,kamaratky?
no ked myslis, ja tiez dufam, ze sa vyliecim :-)...no ale vies, predsa len pes so mnou nepojde do kina, ani na pizzu...teda nevravim, zeby nechcel :-)...proste toho pocitu prazdnoty sa este musim nejako zbavit a bude to ok
narkozka, nie je to trafene, hlavne, ze to zo seba dostanes...ked ma uz ma pes dost, tak tiez musim hladat alternativy a potom je to nieco podobne ako u teba :-)
heh dakujem:)je vidiet ze ta to bavi. inac ja chcem byt doktorkou a tiez som troska tym "deformovana" ze stale ked sa povie nemocnica zaostrim:)))
narkozka
jezisi ty si zlata :))
jasne,ze nie som ale chcela som to studovat kedysi :)
papaja a ty si naozaj psychologicka alebo sa na nuhras? ak nie si tak ti to ide naozaj zazracne:)
rony
ty si prvy pacient u ktoreho je vidina vyliecenia na dosah ruky :))
vidis teba si vypocuje pes, ja to vacsinou hovorim oblakom:) trafene ale stojim na balkone a rozpravam oblakom:)