CHCEM ZABUDNUT!!!!nedokazem to

Príspevok v téme: CHCEM ZABUDNUT!!!!nedokazem to
zufala4210

chcem uz konecne zabudnut . Ludia ako mam zabudnut na cloveka ktoreho som sialene MILOVALA??? ako??? ide mi prasknut od zialu .. preco sa to muselo skoncit?? ja sa uz vazne NEDOKAZEM NIKDY!!! zlubit ked som navzdy statila jeho ...
Preco som musela spravit tolko sprostych chyb?? v podstate si za to mozem sama ale ja nedkozame dalej ..... mam 19 . NAco v zivote hladat lasku??? tak NACO??? toto je moja prva velka rana.. a ak toto je laska nikdy ziadnu nechcem!!! Chcem vratit cas!!

rony26

ved ani ja nemyslim samozrejme darceky...myslim na take momenty ako je padajuci sneh, rozpravky v telke, vianocne pesnicky v radiach, celkova atmosfera...a plno plno momentov z minuleho roka, ktore by som mohol menovat do polnoci, ale nejdem... tak co, mozno nebudu take tie vianoce, budu ine, ale to este neznamena, ze nemozu byt pekne

zufala4210

vies rony ja nemyslim darceky na tie dost kaslem lebo mam vsetko co potrebujem . Vies myslim to prazdno v sebe.. Skoda ze to uz nebude uz take ako minuly rok .Ale uz nebudem zas mat z toho depky hadam teraz .. :)

rony26

nuz tak vianoce to bude uder pod pas :-)...asi sa nebudu dat porovnat s tymi poslednymi, ale ktovie, dovtedy je este daleko, mozno budem prekvapeny ake budu a co si najdem pod stromcekom...teda okrem ponoziek, o tych uz viem teraz, ze tam budu :-)

Deeeee

Zufala, laska este pride, aj ja som stratila niekoho koho som velmi milovala a ten vztah mi strasne vela dal...aj teraz si este zaspominam, samozrejme len na pekne a len v tichosti...spoznala som vsak dnes uz mojho manzela ked som mala 20 a vtedy som zistila ako velmi a este viac mozes druheho milovat, moj manzel vie na co myslim aj ked to nepoviem nahlas, vie ked som smutna aj ako ma rozveselit a cim dlhsie sme spolu tym je nas vztah krajsi...takze len hladaj a urcite niekde na teba niekto este caka...

zufala4210

jasne rony ja viem o com pises lebo aj mne to pomaha. A poviem ti ze som nemyslela ze tato tema bude mat taky ohlas.. Ked mi bolo uplne strasne velmi mi pomohlo ked som sa tu vypisala zo svojich pocitov a pomaha mi to do teraz . Inak ako vnimas to ze za par tyzdnov su vianoce?? tiez mas take blbe pocity z toho? : (

rony26

ja to chapem a preto sem aj chodim uz nejaky ten mesiac, lebo mi pomaha niekedy uz len to, ze citam prispevky inych...no vzdy to bude len virtualne...som vdacny vsetkym co ma takto vypocuju,odpisu,poradia, no ked sa budem chciet prejst pod hviezdnou oblohou tak len tazko niekoho z vas chytim za ruku :-)

ale kazdopadne dakujem, je to od vas mile :-)

papaja

rony

ludi zaujimalo,ze si sklamany a snazili sa pomoct takze preco nie
je to myslene tak,ze ak by si mal dlhu chvilu a chcel s niekym popisat tak su tu mnohi

zufala
teeda dievca,som rada aj za teba :)

rony26

"Život je ako stavebnica. Stačí odobrať jedinú kocku a všetko, čo sme stavali sa nám zrúti! A až neskôr pochopíme, že to zrútenie bola vlastne šanca postaviť niečo ešte krajšie"...