CHCEM ZABUDNUT!!!!nedokazem to

Príspevok v téme: CHCEM ZABUDNUT!!!!nedokazem to
zufala4210

chcem uz konecne zabudnut . Ludia ako mam zabudnut na cloveka ktoreho som sialene MILOVALA??? ako??? ide mi prasknut od zialu .. preco sa to muselo skoncit?? ja sa uz vazne NEDOKAZEM NIKDY!!! zlubit ked som navzdy statila jeho ...
Preco som musela spravit tolko sprostych chyb?? v podstate si za to mozem sama ale ja nedkozame dalej ..... mam 19 . NAco v zivote hladat lasku??? tak NACO??? toto je moja prva velka rana.. a ak toto je laska nikdy ziadnu nechcem!!! Chcem vratit cas!!

rony26

velmi pekne si to napisala zufala :-)...a mas pravdu, mne stacilo vidiet par pribehov napr. v Modrom z neba a uvedomil som si, ze som velmi stastny clovek a mam zaco dakovat...a ze moje problemy vlasne ani problemami nie su...hodim sem jeden pekny citat ci co to je, len to musim najst...moment

rony26

papaja no uz len to ludi zaujima aky som ja mal den :-)...no trochu som "svoje tuzby" zjednodusil, ale urcite aj ty vies, ze hladam nieco viac...ale diky za ponuku :-)...a mohlo by to fungovat aj tak, ze by som sa spytal kto by mohol prist v utorok do zvolena, lebo mam chut sa s niekym prejst po meste a skocit na kavu :-)...mozete sa hlasit...deadline je v pondelok 22:00 :-)

zufala4210

Jasne treba ist dalej .. Nevzdavat sa. Vies ja som zdravotna sestra buduca a minule ked som stala pri posteli pacienta .. tak m povedal ze ako mi je super ked stojim na dvoch nohach , lebo on ma jednu amputovanu . Vtedy mi hrklo a povedala som si .. Vidis on ma problemy a nie TY!! .... Vtedy si clovek uvedomi co su skutocne problemy, ze to co ja vnimam ako automatiku sa moze zajtra, pozajtra o tyzden skoncit. Nevieme co ma pre nas osud nachystane , kedy kruto zasiahne. Toto co sa stava nam , asi jednosucho patri k zivotu , vzdy to cloveka niekam posunie a povviem ti jednu vec ze teraz sa citim SILNEJSIA! Prekonala som to , aj ked ten momenta a ta chvila ked som si uvedomila ze je definitivny koniec... Priserne a sialene bolela. Ale uz neplacem . Nie. verim ze sa to skoncilo preto , aby sa nieco 100 krat krajsie raz mohlo zacat.............. !!!

rony26

no to som rad :-)...treba sa pohnut dalej, mysliet dopredu a stale sa niecim zamestnavat...to ze si z casu na cas spomenies, ze to zaboli, to poznam, vsak nie sme stroje...ale hlavne je aby si sa v tom neutapala zbytocne, aby si sama seba nedusila minulostou...a dobre nato ides, vsetko ma svoj vyznam, akurat niekedy to pochopime az s odstupom casu

zufala4210

Ahoj rony. ako sa mam ?? No myslim ze dobre. teda aspon teraz to tak je. Sustredujem sa na skolu, stuzkovu co ma onedlho caka.. A na vsetko okolo toho. Snazim sa mysliet optimisticky. Lebo verim , ze VSETKO na svete ma svoj vyznam ... Nic sa nedeje len tak .. Aj ked poviem ti ze obcas... To este zaboli .. .. Klamala by som keby tvrdim , ze nie.