CHCEM ZABUDNUT!!!!nedokazem to

Príspevok v téme: CHCEM ZABUDNUT!!!!nedokazem to
zufala4210

chcem uz konecne zabudnut . Ludia ako mam zabudnut na cloveka ktoreho som sialene MILOVALA??? ako??? ide mi prasknut od zialu .. preco sa to muselo skoncit?? ja sa uz vazne NEDOKAZEM NIKDY!!! zlubit ked som navzdy statila jeho ...
Preco som musela spravit tolko sprostych chyb?? v podstate si za to mozem sama ale ja nedkozame dalej ..... mam 19 . NAco v zivote hladat lasku??? tak NACO??? toto je moja prva velka rana.. a ak toto je laska nikdy ziadnu nechcem!!! Chcem vratit cas!!

bibka555

rony :
ved si nájdi priatelku a tá nech sa ti ozve kazdy den sms-kou ako sa mas,co robis atd.
chod s nou do kina,sportovat atd.

nexus

zufala...my sme na tom uplne rovnako...stale len spomienky, nostalgia, za prezitymi chvilami..a co je chore, predstavy do buducnosti, ako by bolo, keby...co s tym budeme robit? :(

zufala4210

mozno som to tu niekde uz aj pisala ale ja som typ cloveka kt . sa dokaze na ludi dost naviazat, hlavne na tych kt. pre mna nieco znamenali , znamenaju . Preto neviem len tak zabudnut zo dna na den .. a VIES CO ?? Aj teraz mam obcas take chvilky ked si pustim dake strasne smutne pesnicky a listujem si v pc jeho fotky. Viem ze toto mi absolutne nepomaha k zabudnutiu vymazaniu , ale niekedy to len tak potrebujem ... Ale fakt sa snazim aby .. som presla tymto nie dobrym obdoim .. Aj ked to mozno tak na prvy pohlad nevyzera. No vestky tie spomienky, rozhovory , zazitky.... to ti len tak zabudnut nedovoli aj kedby ako chces.

sklamanaa

nechcem tu konkretizovat, proste sa mi znova neoziva, vraj nema cas. tvrdi to stale, a ked sa mi ozve on aby som hned odpovedala, ked si niekoho najdem, vtedy ma uz aj lubi a stretol by sa aj hned. takto si nikoho nenajdem a on sa na mna aj tak raz uplne vykasle, inak by ma bral ako serioznu partnerku, ja to viem, len si nemozem pomoct, a s tym spankom ti nezavidim, ja mavam obcas v takychto chvilach zle sny s nim.

nexus

sklamana.. bud rada, ze nemas problemy so spankom, ako ja...po tom soku , ked ma nechala, tak som sa parkrat opil a nespal celu noc, tak sa mi to nejako zafixovalo a stratil som zdravy spanok...
ako ti ukazal, ze mu na tebe nezalezi?

sklamanaa

dnes mam strasny den, znova mi ukazal ako mu na mne nezalezi a ze si naposledy chcel iba dokazat, ze ja som stale tu a moze sa ozvat kedy uzna on za vhodne a ja tu budem, je si isty az velmi, ja uz neviem ci ho nenavidim ci milujem, neviem ci mu chcem priat nieco zle ci nepriat nic, je mi zle malo jedavam sledujem ze som sa velmi zmenila, naokolo sa stretavam len s hnusnym klamstvom, kazdy chce iba sex, nic viac, kazdy chce skusat co najviac zien, mne je z toho zle, a ked si pomyslim ze to on robi s nejakou mladou pipkou velmi to boli, ja to viem ze ma ovlada ale ja uz nechcem, bojim sa o seba

nexus

sklamana.. velmi tazko ti radit...lebo ty si bezmocna voci tomu, ty po nom tuzis...on sa s tebou len hra...to je podobne, ako ja neviem vypnut myslienky, spomienky, ty si nevies povedat, ze to s nim ukoncis...jeho pritazlivost je vacsia, ako tvoja vola...
zacarovany kruh...musis sa rozhodnut..ako sa moja byvala rozhodla, ze ma uz nechce nazad a naozaj, sa to neda vratit...

sklamanaa

ahojte, ani ja nemozem zabudnut, o co horsie, ozve sa mi vzdy v nepravej chvili, ked nadvazujem kontakt s niekym novym, v tom momente ma stopne a ja znova upadaam a upadam a podriadujem sa mu, potom pride den kedy ma znova necha a ja sa velmi trapim, ako to skoncit ako mam razne ukoncit a zit si po svojom, prosim poradte, som uz zufala a neviem ako dalej..je to smiesne ako sa niektori trapia nad takymito vecami a ini si uzivaju a este sa aj vysmievaju tym co su momentalne sklamani..

nexuss

zufala...u mna je to tiez uz vyse mesiaca, myslel som, ze to prejde rychlejsie...
uz som mal rozchody v zivote, ale takto ma to nikdy nezobralo...asi to bola moja najvacsia laska...mas stastie, ze ta to preslo tak rychlo...to sa podla mna musi udiat zo dna na den, rano sa musi clovek zobudit a ten kamen zo srdca musi byt prec...a den musi zacat uz len pozitivne...