Od 1.10. VÁŽNE začínam chudnúť. Chcela by som pomaly zmenšiť porcie jedla, neprežierať sa, po 17h nepapkať a športovať.
Viem že to nepôjde hneď všetko na raz ale dúúúfam že si to pomyličky osvojím a budem krááááásna.
Teraz je so mňa krááááááásny sloník.
174cm - a momentálne po prežratom dni 108,7 kg!!!! Pane Bože. To som za posledný rok pribrala 16kg!
Pridajte sa sloníky.
Od 1. z a č í n a m
hm, veď preštudované mám všetko,ale.....
keď v práci nemám čas papkať každé 3 hodky. To by ma šéf asi ihneď vyhodil.
Inak dík
..samozrejme nadia317.. ospravedlňujem sa za skomolenie nicku :-)
puncacik:
babenka1 a nadja 317 sa ti len snažia vysvetliť, že pri chudnutí by si mala jesť menšie porcie a viackrát do dňa a nie ako to ty praktizuješ. Nechcem byť zlá, ale keď dokážeš na raňajky zjesť 2 rožky, veľmi pochybujem, že by si pukla z 5-6 menších porcií denne :-) Menšia porcia nerozumej 2 rožky ;-).
Ony, ani ja sa do teba nechceme obúvať.. len si sa na tomto fóre zdôverila, že máš snahu schudnúť a baby sa ti snažia pomôcť, naviesť ťa na správnejší spôsob stravovania než je ten tvoj.. pokiaľ máš teda skutočne záujem schudnúť..
Veľa šťastia..
skus..-odkaz odstránený- tam nájdeš správny postup
lenže to, čo napísala nadia317, je vzorový jedálniček zdravého stravovania. Pokiaľ budeš jesť menej, iba si spomalíš metabolizmus.
no keby som zjedla to čo tam napísala nadja, tak by som pukla.
babenka1 - ja nechcem zo dňa na deň zmeniť štýl stravovania.... a tá zeleninka, no jasné že ju papám, veď jej máme plnú záhdadku. A stráááášne ľúbim zeleninový šalát /všetka zeleninka pokrájaná na kúsočky, mňam./
jupi! ja som nepapala po piatej a schudla som uz pat kil. cvicim len po 30 brusakov, klikov, zdvihaciek na nohy. na sport uz cez skolu nemam cas. a jem vsetko doradu. a inac zelam vam vela prevela zhodenych kg, a vysoke sebavedomie:) mne sa uz pomaly dviha este mam schudnut sedem:)
puncacik:
Mala by si papat 5- 6 mensich porcii denne.Jedlo rozlozit tak,ze doobeda budes papat aj nejake tie sacharidy ale poobede len bielkovinove jedla.
Napr:
Ranajky:celozrnny roztek alebo 2 tenke platky celozrnneho chlebika alebo 2 psenicno razne chlebiky ci ryzove chlebiky+ syr,sunka, platky rajcin, uhorky a papriky,mozes aj ladovy salat
Desiata: ovsene vlocky alebo musli so 100 ml nizkotucneho mlieka, alebo nejake ovocie- jablko, hruska
Obed: Ryza alebo varene zemiaky s hydinovym masom alebo hovadzie chude alebo bravcove stehno dusene so stavou hribikmi ci kukurickou.Max. 200 g Vzdy menej prilohy,lebo ma vela sacharidov
Olovrant:Jogurt alebo mlieko s ovsenymi vlockymi+ cierna kava
Vecera: Bud dusena alebo pecena ryba so zeleninou, alebo celozrnny chlieb s tuniakom a zeleninou, alebo sardinkova natierka so zeleninkou, alebo cottage cheese s ryzovymi chlebikmi, alebo psenicno razne suchariky s bambinom a zeleninkou atd..Vyber si na co mas chut a hlavne to striedaj, aby si sa toho neprejedla..:-DD
Ak budes hladna vecer pred telkou,tak si uvar bylinkovy caj bez cukru a chrumkaj zeleninku alebo si daj 2-3 psenicno-razne chlebiky ale len suche..Pomaly ich chrumkaj..Ja to tak robievam a nepriberam..Akurat zvysim metabolizmus a nejdem spat strasne vyhladovena so skvrkajucim bruchom..
Pocas dna vypi 3 litre vody a zarad aj zeleny caj.Podporuje spalovanie tukov.
puncacik: nehnevaj sa, ale už hneď začiatok máš zlý. Dva rožky sú na raňajky veľa a ak boli z bieleho pečiva, tak to je ešte horšie. Druhá vec - kde si nechala zeleninu? Akože šunka v pohode, môže byť, aj keď obsahuje dosť veľa soli, ale kde je nejaká paprika, paradajka?
Ďalej - o koľkej si raňajkovala, keď ďalšie jedlo budeš mať až o 12 30? To neplánuješ nič na desiatu (napríklad aspoň jogurt s ovsenými vločkami)?
Ahoj baby!Drzim vam palce vo vasom chudnuti, ale chcem vas upozornit na to vase nejedenie po 17-tej h.Je to riadna hlupost.Urcite kazda z vas chodi spavat az po desiatej a to telo riadne hladuje a trpi,kym pojde spat.Posunte si veceru bud na 18-tu az 18:30, alebo si dajte veceru o 17-tej a o osmej si dajte este nizkotucny jogurt,alebo cotagge cheese alebo zeleninku.Zrychli vam to metabolizmus, doda telu bielkoviny a nastartuje spalovanie tukov a hlavne zachova svalovu hmotu.A nezabudnite,ze cim budete mat viacej svalou, tym si udrzite rychlejsi metabolizmus.Nemyslim tym horu svalov,hej? :-DD Majte sa!