Od 1.10. VÁŽNE začínam chudnúť. Chcela by som pomaly zmenšiť porcie jedla, neprežierať sa, po 17h nepapkať a športovať.
Viem že to nepôjde hneď všetko na raz ale dúúúfam že si to pomyličky osvojím a budem krááááásna.
Teraz je so mňa krááááááásny sloník.
174cm - a momentálne po prežratom dni 108,7 kg!!!! Pane Bože. To som za posledný rok pribrala 16kg!
Pridajte sa sloníky.
Od 1. z a č í n a m
nadia:tak ver tomu, že by som bola. Hrávam tenis 3-5krát do týždňa, vykonávam dosť naročný šport na kondičku a na techniku. Hrávam 1,5 h - 2 hod. Po tenise vždy idem plávať, mimo toho som v lete ešte chodievala na bike a na korčule. A raňajkujem iba samotný jogurt, niekedy aj s banánom, obed - polievka + hlavné jedlo (bezmäsové) a večera hocičo, ale väčšinou tuniak so zeleninou, tmavé pečivo, alebo cottage, hocijaké ryby. A ver tomu, že som preplnená.
kaja
Mas cistu pravdu!Netreba sa tu hadat s tymi, co o tom nic nevedia!Nech sa teda kazdy stravuje ako vie..No mam pocit, ze ludia to akosi zle pochopili, ten moj jedalnicek.Ja som tam pisala priklady na kazdu cast dna a oni to asi pochopili,ze to vsetko ma clovek za den zjest..Mozno tam nepostrehli to " alebo" ..
lenze ty si divna barbinka
barbinka
Mas svoj nazor!
No myslim,ze by si nebola najedena zo 40 g ovsenych vlociek zaliatych s trochou mlieka..My sa tu bavime o viacerych a malych porciach jedla, po ktorych nie si ani prejedena ale len napoly zasytena..A ked clovek aktivne sportujuci spaluje denne viac ako 600 kcal, tak musi aj castejsie papat.To je logicke.A ako uz spomenula kaja, tak pre zachovanie svalovej hmoty musis aj prijat viacej kalorii.a nehovor mi,ze 1500 az 1700 kcal denne, je vela.To je oporucana davka,ked chces schudnut.Ja takto uz jedavam vyse dvoch rokov a este som aj schudla 13 kg po porode takymto sposobom..Mam 51 kg.Cim castejsie papas,tym sa ti zrychli metabolizmus!!!A ten kto chudne, vie co to znamena!!
Ja si myslím, že nadja napísala jedálníček neviem pre koho. Asi pre nejakých žrútov. Lebo ja by som toľko za deň ani nedokázala pojesť. Kebyže si dám tie vločky na desiatu, tak asi neobedujem. Však by som bola plná. Proste pripadá mi toho strašne veľa za celý deň. Tiež si myslím, že kebyže sa tak stravujem len mesiac tak mám 5kg navyše. Ja jedávam trikrát za deň a mi to tak vyhovuje.
no neviem, je to dost zvlastne, lebo podla mna napisala nadia317 velmi dobry jedalnicek a este si myslim, ze by tam toho mohlo byt kludne aj viac. ja mam 172 a vahu 52 a zjem toho viac. podotykam vsak, ze to tak nebolo vzdy a schudla som zo 68-69... ked uz clovek naberie nejaku tu svalovu hmotu, tak by mal aj viac zjest, lebo aj clovek potom aj viac spaluje a ked budete jest malo, tak sa vrati vela, ale to je dokola omielana pravda, ktoru ale malokto berie na vedomie...
ale vela zdaru:)
sesanka
Mozno si ma priamo neurazila,ale odsudila si ma za moj jedalnicek..
Vraj by si bola obezna!!
Vies kolko je to 1500 kcal?To je norma, ktoru mozes denne prijimat a nemusis ani cvicit.
Ja normalne neratam kalorie, ale zostavila som si do jedalnicka vsetko, aby malo telo potrebne ziviny.
Vsak nejem sladkosti a ani chlieb a pecivo..Tak nechapem,co ti na tom nesedi..
Napis mi tvoj jedalnicek, prosim!
nadia317: prepac, ale ja nemam pocit, zeby som Ta nejakym sposobom urazila.
puncacik
Mrzi ma,ze si to zle pochopila.Snazila som sa ti len pomoct..
sosaso a babenka1
Dakujem,ze ste ma podporili!Naozaj ma to velmi potesilo.Ja sa takto stravujem uz dlho a citam aj roznu literaturu o stravovani, tak to nerobim len tak do vetra..Pre niektore zeny je ale asi jednoduchsie menej jest a vobec sa nehybat.No ja si uz zivot bez sportu ani neviem predstavit..
Snazila som sa len pomoct.:-D