Od 1.10. VÁŽNE začínam chudnúť. Chcela by som pomaly zmenšiť porcie jedla, neprežierať sa, po 17h nepapkať a športovať.
Viem že to nepôjde hneď všetko na raz ale dúúúfam že si to pomyličky osvojím a budem krááááásna.
Teraz je so mňa krááááááásny sloník.
174cm - a momentálne po prežratom dni 108,7 kg!!!! Pane Bože. To som za posledný rok pribrala 16kg!
Pridajte sa sloníky.
Od 1. z a č í n a m
Sesanka
A dobre si si precitala ten moj jedalnicek??
Stravujem sa takto uz dva roky a pol a mam vahu 50-51 kg vyska 163 cm a svalovu hmotu, tehlicky na bruchu a mam dvojrocnu dceru, pri ktorej denne hodinu cvicim a beham a chodim na stacionarny bicykel a cvicievam s malou aerobic..
popritom robim vsetky domace prace, kazdy den varim,raz do tyzdna peciem a venujem sa dcerke a manzelovi..
Dolezity je kaloricky vydaj..Myslim,ze popri tomto vsetkom si mozem dat 6 malych porcii denne..
Ja som 5 mesiacov nejedavala po 17-tej hodine a samozrejme som aj chudla,ale stracala som svalovu hmotu a to je skoda..Tak ma prosim neurazaj, ked o mne nic nevies..dakujem
jaaaaj, ahaaa, ty si este len skolacka :D
Ale samozrejme, chápem ťa, že pri menšom výdaji si ty dávaš pozor na to, čo ješ. Až budem aj ja mať deti, isto budem radšej tráviť čas s nimi. Teraz ešte pravidelne športujem (plávanie, beh, turistika, v škole volejbal), takže si môžem dopriať viac .
sesanka: jasné, že jem na večeru aj bambino. Dokonca aj tučnejšie syry (mozarella, feta). Tuky tiež musia tvoriť stravy a radšej ich zjem v takejto forme ako si dať hamburger. Ty si to napísala tak, ako by sme tu s nadiou zjedli dve rúročky taveného syra na večeru :D Pritom koľko môže mať tá natretá vrstva? 20-30 gramov?
este na margo pohybu chcem uviest, ze nechodim do posilky a do podobnych zariadeni, kedze na to nemam cas, lebo ju radsej venujem rodine. ale za to uz necestujem do prace autom, ako kedysi, ale chodim peso 2 km tam a 2km spät. a tiez vazim 52kg/ 170cm.
babenka1: myslis si, ze na veceru je zdrave dat si syr bambino? ved je to tak kaloricka bomba! tucny syr!! a to ja nemusim
babenka1: ja som nikdy v zivote nedrzala ziadnu dietu, takze nemam mat z coho naruseny metabolizmus! lebo nejest po 17,hodine mi nepride, ze drzim dietu, len sa nepriezieram na vecer. ja si dam vsetko, na co mam chut, aj sladke, ale samozrejme vsetko s mierou. iste, nenapchavam sa vyprazanymi jedlami, jedavam len kuracinku, velmi malo bravcove, absolutne nejem pochutiny-tycinky, zem.lupienky a podobne sprostosti. ani jeden den v jedalnicku mi nechyba ovocie a zelenina.
sesanka: A čo potom jedávaš? Koľkokrát denne? Veď ten jedálniček je úplne zdravý. Ak by si bola schopná pribrať z takéhoto jedálnička, tak to buď znamená, že sa vôbec nehýbeš, alebo máš tak diétami zničený metabolizmus, že aj takáto strava by ťa donútila pribrať. Ja sa takto stravujem už roky, samozrejme si niekedy doprajem aj niečo sladké, zmrzlinu, prípadne idem večer na pizzu a mám 52 kg.
nadia317: preco pises, ze nejest po 17,hodine je hlupost? ved mne sa takto podarilo zhodit 17kg. a drzim si to uz 3 roky. takze treba najprv vyskusat na sebe a potom tvrdit, ze je to hlupost. ten jedalnicek co si napisala, tak dakujem pekne! to keby som mala zjest za cely den, tak som obezna, az to boli!
sosaso: možno má puncacik prácu, kde nemôže odbehnúť a niečo zjesť (napríklad v obchode alebo v závode alebo vo firme, kde je stále v kontakte s ľuďmi)...vtedy je to ťažšie.
puncacik: A dôležitý je aj pohyb, zo začiatku ti bude stačiť aj rýchla chôdza, neskôr beh alebo bicykel.
Vyhodil by ťa za to, že by si si medzi raňajkami a obedom dala jablko alebo banán? prípadne jogurt? To sa mi nechce veriť..