Vztah cez internet - nahotinky na email

Príspevok v téme: Vztah cez internet - nahotinky na email
Bambi27

Chcela by som poradit. Uz niekolko mesiacov (7) si pisem s jednym muzom. Vsetko to zacala uplne nevinne, bavili sme sa o kadecom, ale aj o pocasi ;o) kazducky den. Obaja sme si vyplnali to, co nam vo vlastnych manzelstvach chybalo. Pred par tyzdnami prisla prosba o moje foto poodhalujuce viac ako to bezne. Poblaznena som nafotila par snimkov v spodnom pradle, nic nechutne, len jemne steklive a nevinne. O par tyzdnov nato, ma zacal velice prosikat, ze ma chce vidiet nahu. Nemam 15nast ani on, obaja sme dospleli ludia, ktory si rozumeju ale teraz naozaj neviem, co mam robit.Nie som z toho 3x nadsena a tak chcem vediet, ci bol niekdo v podobnej situacii a ako ste ju riesili.

ramirka

necitala som ostatne prispevky ale ty mas kolko rokov ze nad tym vobec uvazujes ze by si mu ich poslala...preboha ved sa spametaj....takto chlapi bezne namotavaju cez net..a este napis ze cez pokec:)))

Petuska B

Presne ako ti radia- vráť sa na zem. Presne takto to robia ženatí muži cez net. Ženy preberte sa, ja viem, sú očarujúci a nedá sa im odolať, ale každá normálna rozumná žena, príde na to o čom týmto chlapom ide. Každá z vás asi bude tvrdiť, že u vás je to iné, že on taký nie je- verte mi - každý ženatý chlap, ktorý si cez net hľadá bokovku taký je. Preč s ilúziami, nejde mu o lásku ani priateľstvo. Iba sa zabáva, vypĺňa si čas, dvíha si sebavedomie. Vieš ty moja milá, koľko má takých ako si ty- okrem teba? :-) Ver mi, že nie si jediná, zakladá si albumček. Keď mu pošleš nahé fotky, pôjde ďalej, nakoniec, ak nebudeš rozmýšľať hlavou ťa pretiahne- raz a potom ťa odhodí, už ti nikdy viac nenapíše, však na čo, dostal to čo chcel a loví ďalej v rybníku hlúpych rýb na nete. A ty si dodrbeš kvôli nemu celý vzťah, manželstvo, život a ešte niečo od neho môžeš aj chytiť, však ženáči na nete to majú ako na páse. Fakt by ste sa všetky ženy mali spamätať, ako sa hovorí, nie je všetko zlato čo sa bliští. Oni v tom vedia chodiť, píšu vám čo chcete počuť, počúvajú vás, píšu pekné slová, ktoré vám už dávno nikto nepovedal, sú k vám zdvorilí atď. ale pri tom keď vám to píšu sa na vás zabávajú aké ste sprosté a naivné a odhadujú koľko im asi potrvá kým vás pretiahnu. Je to kruté, ale je to realita. Každý každučký je taký. Normálny chlap nebude nikdy nič riešiť cez net, normálny chlap sa s vami zoznámi v realite- nemá problém, normálny chlap, ktorý nemá žiadne komplexi nepotrebuje ženu používať ako handru a ukájať si na nej svoje posraté mužské ego. Inak viete o tom, že ženatí muži takéto "aférky" používajú ako omladzovaciu kúru?? Je to hnus! Preto vás chcem všetky varovať, aby ste neboli sprosté, mladé, staré, slobodné, zadané či vydaté, je to úplne jedno. Zničí vás to, zničí vám to sebavedomie, život, vezme vám to ilúzie či dôveru v seba samú, lásku, mužov, pretože o to im ide, oslabiť vás, manipulovať vás keď ste najslabšie, ponižovať vás, dohnať vás k slzám a potom vás utešovať. Pre nich je to hra, zábavka, vypĺňajú si vami iba voľný čas, vy si myslíte, že keď je so ženou, s rodinou, priateľmi alebo inými milenkami, že si na vás spomenie?? :-)) vôbec nie. Nemajú nás ženy za nič, konečne by mali začať všetky ženy držať spolu a nie ísť proti sebe. Mysliac si, že sú lepšie ako iná žena - milenka, manželka, len preto, že vám veľkoryso podhodí kúsok svojej ctenej pozornosti, nemyslite si, že vy vyhrávate, že ste lepšia, krajšia, múdrejšia, že si vybral práve vás a iba vás. Vôbec to tak nie je. Každá žena by si mala začať vážiť samú seba a neponižovať sa takto. Neutekať pred reálnym svetom či vzťahom pre nejakého imaginárneho rytiera. Vyberte si reálnych chlapov, lebo táto novodobá hra, ktorá sa rozvinula v poslednej dobe na nete, je viac než nebezpečná.

mary-anne

no ja som sa raz stretla s tym, ako moj ex posielal nejakej cudzej babe svoje nahe fotky. to ma dostalo teda! :(
ak na to raz tvoj manzel pride, bude ho to trapit a pridu len zbytocne hadky a nezhody. ked ma ten "virtualny" dobru fantaziu, vie si ta predstavit nahu, naco k tomu fotky? :)
mate deti?

karioll2

bambi
lenze pre svetom neutecies a tvarit sa ze ten internetovy je realny,pekny,bezproblemovy je cesta do pekla alebo na psychiatriu.
stara skola-44 rokov a konzervativne nazory na manzelstvo,ale to si asi uz sama zistila

Bambi27

Kaciatko, neurazaj sa, ved som napisala, ze nic proti tebe a netvrdim, ze nemas pravdu, co sa toho net priatela tyka. Hlavu hore ;o)

Bambi27

Karoll v podstate mas pravdu i ked neviem nakolko stara skola si ;o) Mentalna nevera je nevera, len mne to tak nepripada lebo som v nej zahrnuta. Nie som ziadna pipka co zhana kade tade, som len desperate housewife co hlada pochopenie v pismenkach. Je velmi pekne ked mas pocit, ze si nasiel svoju spriazdnenu dusu, a neprijemne ked mas pocit, ze to tak po case nieje. Netusim, co sa skryva v muzskej hlave. Na jednej strane, co sa jeho tyka rozmyslam hlavou a vyzera to divoko, no na druhej strane, u mna stale prevlada srdce. Takze je tazke vypnut pc a vratit sa do realneho svetu, ktory je o nieco zlozitejsi.