Vztah cez internet - nahotinky na email

Príspevok v téme: Vztah cez internet - nahotinky na email
Bambi27

Chcela by som poradit. Uz niekolko mesiacov (7) si pisem s jednym muzom. Vsetko to zacala uplne nevinne, bavili sme sa o kadecom, ale aj o pocasi ;o) kazducky den. Obaja sme si vyplnali to, co nam vo vlastnych manzelstvach chybalo. Pred par tyzdnami prisla prosba o moje foto poodhalujuce viac ako to bezne. Poblaznena som nafotila par snimkov v spodnom pradle, nic nechutne, len jemne steklive a nevinne. O par tyzdnov nato, ma zacal velice prosikat, ze ma chce vidiet nahu. Nemam 15nast ani on, obaja sme dospleli ludia, ktory si rozumeju ale teraz naozaj neviem, co mam robit.Nie som z toho 3x nadsena a tak chcem vediet, ci bol niekdo v podobnej situacii a ako ste ju riesili.

katka 1111

ešte....vycapí ich na internet a k tým fotkám sa ľahko ako slepé kura k zrnu môže dostať aj tvoj manžel, sused, otec, brat.... a prečo nad tým vôbec spekuluješ ked nie si sama tým nadšená?

katka 1111

prosím ta ak si skutočne dospelá tak nebudeš posielat svoje nahé fotky nejakému virtualnemu kamaratovi!!!! nikdy nevieš ako ich zneužije!!!!