Vztah cez internet - nahotinky na email

Príspevok v téme: Vztah cez internet - nahotinky na email
Bambi27

Chcela by som poradit. Uz niekolko mesiacov (7) si pisem s jednym muzom. Vsetko to zacala uplne nevinne, bavili sme sa o kadecom, ale aj o pocasi ;o) kazducky den. Obaja sme si vyplnali to, co nam vo vlastnych manzelstvach chybalo. Pred par tyzdnami prisla prosba o moje foto poodhalujuce viac ako to bezne. Poblaznena som nafotila par snimkov v spodnom pradle, nic nechutne, len jemne steklive a nevinne. O par tyzdnov nato, ma zacal velice prosikat, ze ma chce vidiet nahu. Nemam 15nast ani on, obaja sme dospleli ludia, ktory si rozumeju ale teraz naozaj neviem, co mam robit.Nie som z toho 3x nadsena a tak chcem vediet, ci bol niekdo v podobnej situacii a ako ste ju riesili.

Bambi27

OK, len ma tu neukamenujte. Vsetci ti, ktori pisete o moralnych hodnotach – ano, je to tak. Som vydata, deti nemame a prakticky v myslienkach podvadzam svojho manzela. Na druhej strane, stava sa, ze ak vam cosi vo vlastnom vztahu chyba – hladate to inde. V mojom pripade akesi pochopenie, zaujem, pozornost -pocit, ze sa este stale dokazete komusi zdat vtipna, mila, atraktivna. To je to, co mi dava on. Oboch nas deli ocean, cize iny kontakt ako ten internetovy neprichadza do uvahy. Vsetci ti, ktory pisete, ze ten napad s fotenim je chory…ano je. Tiez ma napadlo, za ak ma videl na normalnych foto tak ako ja jeho, mal by skor pouzit fantaziu nez odhalit, co sa da. Je to zvlastny pocit, pred par mesiacmi by ma ani vo sne nenapadlo, ze mi bude na nom tak zalezat a ,ze mi bude clovek, ktoreho som v zivote nestretla, tak neuveritelne chybat. Ano, mala by som sa prebrat a zit v realy a nebudovat vzdusne zamky, len to je momentalne dost tazke…vidiet pravdu.

Petuska B

Exhibicionizmus je sexuálna úchylka. Je to niečo, s čím sa človek narodí, a čo sa potom pri vhodnom okamihu naštartuje.
Exhibicionizmus je "návratná alebo pretrvávajúca tendencia odhaľovať svoje genitálie pred cudzími (zvyčajne opačného pohlavia) alebo ľuďmi na verejných priestranstvách, bez zameranosti na bližší kontakt. Obyčajne, ale nie vždy, býva sexuálne vzrušenie v čase odhalenia a po akte zvyčajne nasleduje masturbácia.

Ja nemusím vážiť slová sugarLips - exhibicionizmus je choroba, resp. sexuálna úchylka.

SugarLips

Tak isto si nemyslim, ze kazdy postup musi byt nalinkovany nejakym oskatulkovanym sposobom, aby bol rozumny. Co sa tyka nahych fotiek na nete, skor by som sa bala, ze ich ten muz zneuzije a mna to poskodi v praci a podobne. Ked uz nahota, tak osobne.

SugarLips

PetuskaB, vaz svoje slova, ja sa povazujem za skor exhibicionistku, ako hanblivku a mam sa rada a aj ostatnym to neprekaza. Som chora?

Petuska B

Logicky sa zamyslite. Zoznámite sa podľa vás s "normálnym" mužom cez net. Normálny postup by mal byť taký, že si niečo zistíte o sebe, vymeníte si normálne! foto, možno zavoláte a následne sa stretnete. Žiadne nahotinky nie sú potrebné. Nahota je podľa mňa dosť intímna vec, takéto fotky si vymieňajú buď chorí ľudia alebo exhibicionisti, čo je v podstate to isté.

martina500

moja kamaratka ma 30 rokov a tiez si pisala s jednym muzom a chcel od nej fotky a nakoniec zistila ze je to 15 rocny pubertiak ktory sa na nej zabava.

AK

Ako by si sa cítila, keby si zistila, že tvoj manžel pýta takéto fotky od nejakej inej ženy? Nebola by si podvedená???
Ako vydatej by ťa takéto veci už nemali ani napadnúť. Nebojíš sa, že si tvoj manžel odrazu može tieto fotky na nejakej stránke pozrieť???????????
Tvoj pán obdivovateľ ich može kľudne poskytnúť na zverejnenie.
Som tiež vydatá, ale takéto správanie by mi pripadalo aj od slobodného dievčaťa
dosť úbohé...........

Anouk3

Petuska B

Klobuk dole !!!!
Mas pravdu az to boli... Mam s takymi typmi muzov skusenosti a musim uznat, ze si to vystihla na 100 percent.... :)