Chcela by som poradit. Uz niekolko mesiacov (7) si pisem s jednym muzom. Vsetko to zacala uplne nevinne, bavili sme sa o kadecom, ale aj o pocasi ;o) kazducky den. Obaja sme si vyplnali to, co nam vo vlastnych manzelstvach chybalo. Pred par tyzdnami prisla prosba o moje foto poodhalujuce viac ako to bezne. Poblaznena som nafotila par snimkov v spodnom pradle, nic nechutne, len jemne steklive a nevinne. O par tyzdnov nato, ma zacal velice prosikat, ze ma chce vidiet nahu. Nemam 15nast ani on, obaja sme dospleli ludia, ktory si rozumeju ale teraz naozaj neviem, co mam robit.Nie som z toho 3x nadsena a tak chcem vediet, ci bol niekdo v podobnej situacii a ako ste ju riesili.
Vztah cez internet - nahotinky na email
SugarLips to by som nenazvala Exhibicionizmom, ale keď myslíš :-)
Vdaka ;o) Luciferka
Muži sú majetnícky a ego im nedovolí aby ich zrušila nejaká žena- ukončila vzťah, potom o ňu bojujú, sú neuveriteľne milí ale keď ju už majú istú, tak sú to opäť oni- ľahostajní, arogantní atď.
Bambi27??? A na čo píšeš ty jemu, keď vieš, že z toho nič nebudeš mať? :-)
Bohužiaľ áno, hlúpi ľudia sa učia na vlastných chybách a tí múdri, na chybách iných. A život sám, píše tie najväčšie príbehy. Možno preto, že to človek zažije, nechce aby to zažívali aj iné ženy. I keď nikdy neuverí ten, kto to nezažije na vlastnej koži. Človek sa žiaľ najlepšie učí a poučí na vlastnej bolesti. Pokiaľ máte taký vzťah, že ste si to obaja čestne ujasnili, že o nič nejde, nikdy to nebudete nijak reálne riešiť, pokiaľ je to medzi vami fér a úprimné a obaja viete na čom ste a čo môžte od toho druhého čakať, tak asi je to ok. Len nemaj veľké oči, ak už silou mocou chceš takéto fotky poslať, tak ich odfoť štýlom, že ti nebude vidieť tvár, najlepšie vôbec hlava, iba telo. Pre istotu, možno máš pocit, že sa poznáte dokonalo a dôverne, ale koľko manželov žilo spolu aj 40 rokov a po 40 rokoch zistili s kým naozaj žili?
Inak ked sme pri tom "pretahovani", naco pise mne, ked vie, ze z toho nic nebudete mat?
bambi, mala som taky vztah, vsadila som na jednu kartu a vyslo mi to....., bolo to na dialku, par tisic km......, najprv net, potom sms, nakoniec mi volaval 3 mesiace kazdy den......az sme sa stretli..., zase odlucili, a teraz spolu zijeme nieco vyse roka......vedel o mne vsetko, zazili sme veci co sa mi nikdy nesnivali ze s niekym v podstate cudzim spravim......, musis citit ci ti to stoji za to, a nakolko to moze byt realne, ja som bola slobodna....., ja som mohla len ziskat, ale ty mzoes aj stratit....., drz sa
Inak ked sme pri tom "pretahovani", naco pise mne, ked vie, ze z toho nic nebudete mat?
Petuska B - mas neuveritelnu pravdu, aj ja si naivne vravim, ze ten moj vztah je iny ;o) Je to des takto naivne verit. Cele to co si napisala, poznas z vlastnej skusenosti?
Pretože sen je krajší ako realita, ale Bambi27, z každého sna sa raz musíš prebudiť, nik ťa nesúdi, len sme ťa chceli varovať aby si bola každopádne opatrná, aby to prebudenie nemuselo byť príliš tvrdé a kruté. oki?