Vztah cez internet - nahotinky na email

Príspevok v téme: Vztah cez internet - nahotinky na email
Bambi27

Chcela by som poradit. Uz niekolko mesiacov (7) si pisem s jednym muzom. Vsetko to zacala uplne nevinne, bavili sme sa o kadecom, ale aj o pocasi ;o) kazducky den. Obaja sme si vyplnali to, co nam vo vlastnych manzelstvach chybalo. Pred par tyzdnami prisla prosba o moje foto poodhalujuce viac ako to bezne. Poblaznena som nafotila par snimkov v spodnom pradle, nic nechutne, len jemne steklive a nevinne. O par tyzdnov nato, ma zacal velice prosikat, ze ma chce vidiet nahu. Nemam 15nast ani on, obaja sme dospleli ludia, ktory si rozumeju ale teraz naozaj neviem, co mam robit.Nie som z toho 3x nadsena a tak chcem vediet, ci bol niekdo v podobnej situacii a ako ste ju riesili.

kaciatko7

urcite mu svoje nahe fotky neposielaj, nevies, co sa moze z neho vyklut, nemusi byt hned uchylak, no ale vies ako to chodi, nahodou si v niecom nesadnete a bude na teba nieco mat. urcite to neriskuj. mozno by ani nebolo tak zle si s niekym pisat, lenze clovek musi poznat hranice, mozno kamaratit sa, ale nie zalubit sa cez net.
najdi si radsej nejaky realny konicek, nie vysedavat pri pc a snivat o niecom uplne nerealnom (ja tiez presedim pred pc vela hodin, no ale nezalubujem sa, skor to vyuzijem na nieco uzitocnejsie, ako su napr. zoznamky a pokecy atd.)
ale myslim, na to, aby si si so svojim manzelom/priatelom rozumela, nie su potrebne rovnake konicky. musis sa ty sama zamysliet, kde sa medzi vami stala chyba a snzit sa s nim o tom porozpravat a vyriesit tu krizu medzi vami.

Bambi27

Cestu k vlastnemu manzelovi? netusim...7 rokov spolu, nemame si co povedat castokrat, alebo sa len hadame, rozdielne nazory, konicky...vela som nevidela predtym a vydavala som sa mlada ;o) Jasne, ze tento virtualny "hrdina" nema nic so skutocnym zivotom, i ked o nom viem vela, ako vyzera, co robi, kde zije, co ma rad, jeho deticky, problemy, tuzby...blablabla. Kadeco, sprijemnujeme si zivot, nic viac.Pravda az na tie fotky, to nemusim. Fuuha...

kaciatko7

a mozno to nakoniec ani nie je dospely muz, ale nejaky pubertak, vsak napisat ti moze hocico. ano, vypnut pc a vratit sa do reality.

kaciatko7

lenze ten virtualny svet vzdy zostane len virtualny, ktory s realitou nema nic spolocne. toho dotycneho nevidis, posudzujes ho len podla pisania, niekto moze sice pisat krasne a romanticky a s realitou sa to vobec nemusi zlucovat. skus sa radsej zamerat na svoj skutocny vztah, na svojho chlapa, ktoreho aj vidis a poznas, mozno by ste si este nasli cestu k sebe. ci uz sa neda?

karioll2

ved prave,je vela uchylakov,vsetko si asi s nim idealizujes,mozes velmi zle dopadnut,preto si myslim,ze ti asi najviac pomoze ta moja predosla rada

katka 1111

tak keby si tolko energie vkladala do realneho vztahu ako do virtualneho možno by si nakoniec zistila, že ti doma nič zasadneho nechyba :)

Bambi27

Je uplne "smiesne" ked vam nevychadza vlastny vztah, ako sa dokazete naviazat na ten virtualny a potom mate pocit, ze nieje cesty von, ze bez tej osoby nedokazete skutocne existovat a podobne kravinky. Niekedy skoncit je velmi tazke aj ked viete, ze by to bolo lepsie. Neviem, nooo. Ale je pravda, dospelost sa nemeria vekom a naivna mozem byt aj cely zivot...