uuuplne suhlasim s bublik.
ani 30 alebo 35 rocna zena ktora nemala predtym deti nevie onic viac ako ja..a ked moja dcerka bude mat 10 rokov ja budem mat 30 a budem vladat snou pobehovat po vonku byciklovat sa korculovat..nebudem mat zastarane nazory a ak budem chchiet este aj v 30 budem moct mat dalsie dieta..nebudem mat 40 alebo 45 a nebudem uz mysliet pomaly na prechod.
takze asi tolko moj pohlad.
nikto uceny z neba nespadol.ja som sa spolocne s mojou dcerkou ucila ako sa onu starat,ucila som sa ako dietatko vobec reaguje na okolite veci ako a kedy ju nakrmit.naucila som sa to celkom sama!odstahovala som sa na druhy koniec slovenska a moja mama primne nemohla byt nonstop.bola som s malou doma sama.prve dva tyzdne bol somnou aj manzel ktory mal vtedy ale 22 rokov.takze vedel o detoch este menej ako ja.a zvladli sme to.a teraz?teraz snou moze ostat aj tyzden sam,vie urobit vsetko.to nie je len otom co vsetko si nacitas ale aj otom ako to citis.
takze nika ja ti zelam vela stastia a nech vam to vyjde.ak by si potrebovala poradit tak kludne sa opytaj.nasa dcerka ma v novembri rok.a ja mam pomaly 21 rokov.