mam ich dost a su strasne hlupe, preto sa ich pytam tu, prosim o pochopenie, som strasne nervozny clovek a potrebujem byt vzdy na vsetko stopercentne pripravena, inak som nervozna ze neviem co ma caka. tak teda:
ked porodim, budem moct mat potom nohavicky? viem ze sa daju kupit dake speci sietovane, ale ja mam doma dost starych volnych, ktorych sa rada zbavim, mozem mat aj take?
ked mi daju klistyr, budu to robit v sprche? nebudem potom zanechavat nejake stopy?
ked budem rodit daju mi na to nemocnicnu koselu, alebo budem mat svoju vlastnu? po porode budem mat babatko stale pri sebe?
naucia ma v porodnici kojit, prebalovat a kupat?
momentalne mi nic viac nenapada, ale isto sem este daco dopisem, zatial budem vdacna za akekolvek odpovede.
hlupe otazky okolo porodu
takze do sedacky a do deky! ze mi to skor nenapadlo!
chlapcisko! uz sa naneho tesim, lekar povedal ze rodit mozem uz cochvila, tak dufam ze este par dni tam vydrzi, bo si este musim veci povybavovat, otcovstvo priznat, kabelu zbalit... a vsetky tie veci co som uz davno mala mat :-)
bebela, karioll je chlap :)
Karioll mna praveze muz dokaze omnoho lepsie vytrtkat ako pred porodom, samozrejme po tej skusenosti, ked sam asistoval pri porode syna. Takze netrep somariny ak nevies. Alebo to si si v nejakej knizke precitala??
bublik a vies uz ci to bude chlapcek alebo diievcatko? :)
vazit si ju ma bez ohladu na porod
vazit si ju bude ked jej bude stat pri hlave a drzat ju za ruku
iste,kazdeho vec ako sa zariadi
Z porodu si nerobte hlavu, ked zacnete mat bolesti, bude vam vsetko jedno. A hlavne budete vsetko brat ako uplne normalne, aj ten klistir. Ja som dokonca aj fucala, ako som to videla vo filmoch a ta chudera, co lezala vedla za mnou. A nieje to take hrozne, len sa netreba zbytocne stresovat. Nieje to na nic dobre. Ked to zacne, ide to ako po masle!
sak ja viem, ale na druhej strane, je otcom tak ma na to pravo ak to chce vidiet, je to predsalen jeho dieta a mozno jedine a mozno uz nikdy taku prilezitost mat nebude, tak mu to chcem dovolit, a budem dufat ze to prezije v zdravi:-) ja som tiez pocula, ze si ju viac vazi, ktovie... kazdy je iny.
karioll: ja som zase pocula ze si potom chlap zenu viacej vazi ked vie ako trpela
bublik
chod tam kde budes rodit a na vsetko sa opytaj,kazda nemocnica ma ine pravidla.
a drzat v naruci dieta je jedna z najvacsich blbosti aku som pocul.
pri 40 km/hod.a naraze vazi tvoje dieta 3 tony a to dufam uznas nikto neudrzi,je to ako volny pad z 3.poschodia,pri 50 km/h zo 6.poschodia
kamos bol pri zene,pri porode ale stal pri hlave,ale boli tam vselijaki uchylaci,co si filmovali cely porod.podla mna by si nemala robit co nechces.hovori sa,ze zena potom svojho muza uz nevzrusuje bohvie ako,kedze pred kazdom styku si spomenie na porod...