hlupe otazky okolo porodu

Príspevok v téme: hlupe otazky okolo porodu
bublik

mam ich dost a su strasne hlupe, preto sa ich pytam tu, prosim o pochopenie, som strasne nervozny clovek a potrebujem byt vzdy na vsetko stopercentne pripravena, inak som nervozna ze neviem co ma caka. tak teda:
ked porodim, budem moct mat potom nohavicky? viem ze sa daju kupit dake speci sietovane, ale ja mam doma dost starych volnych, ktorych sa rada zbavim, mozem mat aj take?
ked mi daju klistyr, budu to robit v sprche? nebudem potom zanechavat nejake stopy?
ked budem rodit daju mi na to nemocnicnu koselu, alebo budem mat svoju vlastnu? po porode budem mat babatko stale pri sebe?
naucia ma v porodnici kojit, prebalovat a kupat?
momentalne mi nic viac nenapada, ale isto sem este daco dopisem, zatial budem vdacna za akekolvek odpovede.

ojka

prečo? vystvetlite mi prosím vás, PREČO stále to isté dookola? Niekto povie svoj nazor,ked sa druhému nepáči a hned sa to zvrtne na urážanie ): a že niekto píše pod rôznymi nickmi. PREČO,prečo s tym stale začínate? Vás to baví stale jeden do druhého rýpať,urážať a trápiť? ))-:

bebela

Fiha Karioll, tak prepac nevedela som ze sa bavim so psychicky labilnym clovekom, fakt prepac, nechcem ta mat na svedomi.

zuzic

nie uz zase aj v tejto teme zacinate. prosim vas velmi by sme urcite viacere chceli aby tato tema bola taka peknucka tehulkovska:) bez hadok. aby nedopadla ako tema "zatekanie hlienov" kde su tro normalne prispevky co pomozu a dvesto prispevkov hadky!!!

suselka

Hm, keby si vsetci chlapi, co su pri porode vazili zenu po tom viac, asi by nebolo tolko rozvodov...To je totalna hlupost. Ja manzela pri porode mat nechcem, myslim, ze ma celkom dobru predstavivost, co sa bude diat a netuzim po tom, aby videl, ako sa trapim, ani ja by som nechcela vidiet nikoho rodit. Okrem toho mi aj tak nemoze pomoct, radsej to necham na lekarov.
Klystir neboli. Ked som bola mala a nemohla som sa vytentovat davala mi ho mamka...

cajik

Ja som to nejak nepochopila s tymi vlozkami a tym ze maju lekari radsej ked su zeny bez nohaviciek. Ako potom maju mat vlozku ??