chcem vas poprosit o radu,mam bolesti v hrudniku najme vokolo hrudnej kosti uz asi2mesiace zacalo sa to asi po vacsom fyzickom vykone a drzalo ma to 3dni bolest sa zosilnela pri kychani alebo pri silnom nadychnuti,mam pocit cudzieho telesa v hrudi,potom to preslo a objavuje sa to niekolkokrat do tyzdna ale najviac po nejakom vykone,mam aj teploty do38 ktore tiez sa sami od seba upravia,bolesti klbov tiez a aj sa mi strieda hnacka zo zapchou teraz uz len hnacku mam RTG pluc je negat. aj EKGje negat,celkovo sa citim slaba vie mi niekto poradit?
Bolesti v okoli hrudnej kosti
nemoze to byt od chrbtice?nemas s nou problem?
V prípade negat.vyšetrení EKG,RTG pri problémoch v hrudnej oblasti odporúčam uvoľnenie oblasti hrudných stavcov Th2-Th3,lopatiek,kľúčnej kosti a jemnú reponáciu rebier,pri ktorej dochádza k uvoľneniu medzirebrového svalstva a následnému zníženiu tlaku na vnútorné orgány,zlepšuje sa bráničné dýchanie a obvykle dochádza k odstráneniu pocitu pichania a tlaku v okolí hrudnej kosti.V prípade problémov s prejavmi zníženej imunity a zmenami TK je vhodné i ošetrenie svalov v krčnej oblasti C6-C7.
Najlepsie je spavat na rovnej podlozke a bez vankusa.
90% bolesti v hrudnej kosti sposobuje chrbtica.