Kto drží 90-dňovú dietu?

Príspevok v téme: Kto drží 90-dňovú dietu?
maťamaťa

Ahojte, ja som s 90-dňovkou začala pondelok...čiže včera, zatiaľ je to celkom fajn, len musím sem tam s niekym pokecať a pochváliť sa trošku :o)

Takže...tuto dietu som držala asi pred 2 rokmi vydržala som 2 mesiace a bolo to úžasné, schudla som 8-9 kg, zmizli problémy s akné, zlepšil sa mi zrak a cítila sa perfektne. Potom som už nedietovala ale ani som sa neprejedala.
Takto pred rokom sa mi život trocha zamotal a ja som začala papať a papať, priberať a priberať až som túto nedeľu zistila, že mám 20 kg na vyše...ano za ROK!

Takže pri výške 172 vážim neuveriteľných 99kg.

Bola by som veľmi rada, keby ste sa ku mne pripojili všetky ktoré držite 90-dňovku, je jedno kedy ste začali alebo či ešte len začnete.....pochválte sa ako sa vám darí, čo ste papali a tak....:o)

Sandrush

no 150 gramov to bolo v surovom stave tak počitam že po uvareni raz tolko...no šak nevadí váha sa už pohla a aj po troch dnoch sa citim hned lepšie už som neni ani depresívna ešte že berem antibiotika lebo inač by som si večer vonku dala nejake pivoooo :-D

169/69

Miumiu presne tak nech sme na Silvestra kočky.A ešte mám jeden nápad:asi si kúpim o dve čísla menšie šaty aby som mala ešte väčšiu inšpiráciu.

miumiu

ta kniha je super, niektore recepty poznám, ale sú tam aj novinky...v nedelu veru urobím tie indické placky ;) A netušila som, že ovocie možem do dvanástej v dvojhodinových intervaloch...dobre vedieť, keď budem mať moc hlad, tak nemusím mať výčitky...
169/69 nie je za čo, rady tu pridávajú všetci a s podporou to všetky zvládneme, nech sme kočky na Silvestra, nie? :)

169/69

Miumiu ďakujem za rady,už aj sa do toho od zajtra pustím.Dúfam že sa mi bude dariť a držím palce aj ostatným.
Veď nie nadarmo sa hovorí:Vyzerám dobre,cítim sa dobre.
Ešte raz vďaka.

Barusaaa

Ha ja som to vymyslela....

rapidshare.com

tento odkaz skopirovat vlozit a potom dat free user ... zacne odpocitavat a potom dat stiahnut a je to .... skús :)

miumiu

Sandrush, teraz som si vsimla 300g cestovin? uz uvarenych,alebo si vazila pred uvarenim? Cestoviny su dost kaloricke, nemusis to prehanat, tych cestovin na obed staci aj tak 130 g v surovom stave, aby Ta brucho potom nebolelo :) Zemiaky su iny pripad, tych si kludne 300g daj... kiga.chudnutie.sk je dost dobra stranka o 90 dnovej, skus si tam pokukat tie recepty.

miumiu

sandrush nebolo to v sulade s dietou, ale urcite to pridalo na kJ a bolo to podla mna zdrave, ty by si skor mala mysliet na vylepsenie metabolizmu a potom na diety, ma z Teba radost, ze sa snazis jest zdravsie :)
barusaaa nemam icq, tak nechaj tak, nejako si poradim :) vdaka za snahu ...
No a ako sa drzite, napiste co ste popapali...a ako sa citite...
Ja som dnes o dvoch jablckach a jogurtoch...uz sa tesim na teple jedlo domov...

Sandrush

miumiu dnes som si dala na obed 300 gramov cestovin ale dala som si do toho aj fazulu v paradajkovej omačke ta fazula tam sice nemala byť ale možno to pridalo na kJ tak uvidim ale bolo to pre mna strašne moc ja som chvilu ani dýchať nemohla ale už mi je lepšie...večer sladke a zajtra hurááá ovocný deň...