Kto drží 90-dňovú dietu?

Príspevok v téme: Kto drží 90-dňovú dietu?
maťamaťa

Ahojte, ja som s 90-dňovkou začala pondelok...čiže včera, zatiaľ je to celkom fajn, len musím sem tam s niekym pokecať a pochváliť sa trošku :o)

Takže...tuto dietu som držala asi pred 2 rokmi vydržala som 2 mesiace a bolo to úžasné, schudla som 8-9 kg, zmizli problémy s akné, zlepšil sa mi zrak a cítila sa perfektne. Potom som už nedietovala ale ani som sa neprejedala.
Takto pred rokom sa mi život trocha zamotal a ja som začala papať a papať, priberať a priberať až som túto nedeľu zistila, že mám 20 kg na vyše...ano za ROK!

Takže pri výške 172 vážim neuveriteľných 99kg.

Bola by som veľmi rada, keby ste sa ku mne pripojili všetky ktoré držite 90-dňovku, je jedno kedy ste začali alebo či ešte len začnete.....pochválte sa ako sa vám darí, čo ste papali a tak....:o)

suzenka

ja sa tiez cudujem baby ze sa davate na dietu..preco nie radsej na uplnu zmenu stravovania a to na cely zivot???

ja som schudla 15 kg a drzim od aprila..a nemusim nic delit..ani sa trapit iba ovocim do 12..alebo nejakou inou nezmyselnostou...

nechcem sa Vam tu miesat..ale vazne toto budete mat zacarovany kruh..

ale prajm vam vela uspechov :)

miumiu

Vies Sandrush, to su aj tak podla mna chudinky, ktore su obezne, skarede a lenive, tak to chcu znechutit aj nam...ale my sa nedame :D

miumiu

sandrush nevadi...aj aj zobnem obcas mimo :) dolezita je ta snaha...som rada, ze jes viac ako 1700,a le nastratovanie metabolizmu chvilu trva, takze makaj a papaj :D
Musim si najst nejaku aktivitu na cely vikend...mozno vezmem sobotne a nedelne zmeny v praci :P

Sandrush

Uspešne som porušila ovocný deň... :-(
Prežrala som sa ryže a masa och...nevadí nič sa nedeje zajtra pokračujem ako keby nič...miumiu možno som si konečne naštartovala metabolizmus lebo to čo som pojedla malo asi dosť kJ :-D určite viac ako tých mojich 1700 :-)))

miumiu

žubrienka: ak si si nevsimla, tak baby na tomto fore sa aj hybu, ak nemas pripomienku k veci, tak sa realizuj niekde inde.
169 je tazke rozpisovat kto co je, zaklad tam napisany mas, ako ide dni a tak, nechce sa mi to pisat znovu. vcera okolo desiatej som to tu nahodila. Do dvanastej je iba ovocie a to kazdy den. Potom mas jednotlive dni (bielkoviny, skroby, uhlohydraty).Ja som si dnes dala extra davku upratovania, cely barak (dvojpodlazny) vratane okien...ak mi este raz niekto napise, ze sa nehybem, som schopna mu dnes odtrhnut hlavu...

169/69

Babenky ešte vás prosí keby ste mala niektorá čas,napíšte mi prosím príklady stravy na každý jeden deň,teda ako sa vy stravujete 1,2,2 a 4-tý deň.Budem vám vďačná.Ja totiž nie som moc zdatná v počítačoch a niečo si stiahnuť je pre mňa ako hieroglify.
Ďakujem

169/69

No neviem nech tu čítam príspevky od začiatku do konca stále si nie som istá.Jedna tu píše že do 12 hod.len ovocie.To platí na každý deň?