Kto drží 90-dňovú dietu?

Príspevok v téme: Kto drží 90-dňovú dietu?
maťamaťa

Ahojte, ja som s 90-dňovkou začala pondelok...čiže včera, zatiaľ je to celkom fajn, len musím sem tam s niekym pokecať a pochváliť sa trošku :o)

Takže...tuto dietu som držala asi pred 2 rokmi vydržala som 2 mesiace a bolo to úžasné, schudla som 8-9 kg, zmizli problémy s akné, zlepšil sa mi zrak a cítila sa perfektne. Potom som už nedietovala ale ani som sa neprejedala.
Takto pred rokom sa mi život trocha zamotal a ja som začala papať a papať, priberať a priberať až som túto nedeľu zistila, že mám 20 kg na vyše...ano za ROK!

Takže pri výške 172 vážim neuveriteľných 99kg.

Bola by som veľmi rada, keby ste sa ku mne pripojili všetky ktoré držite 90-dňovku, je jedno kedy ste začali alebo či ešte len začnete.....pochválte sa ako sa vám darí, čo ste papali a tak....:o)

Sandrush

no ja mam dnes ovocný den rano som si dala banan a potom som išla na nakupy a prišla som až teraz takže som hladná jak vlk a vobec nemam chuť na nejake ovocie...božeeee...idem si nastruhat mrkvu s jablčkom...

žubrienka

netreba len drzat dietu ale hlavne sa hybat ak ste si nevsimli tak Slovaci spohodlneli treba sa venovat sportom ako nasi predkovia cista pravda

169/9

Čaute baby,ja dnes začínam prvý krát a mám bielkoviny,len neviem...to mám byť celý deň na jogurtoch alebo čo?
Poraďte prosím...

miumiu

Barusaaa ani nevrav...cloveka to az nuti dat si sloadke :(...ale musim sa premoct a neprejest...ja si robim rizoto..

Barusaaa

NO tak to ano víkendy su horšie........ ja tiež mám pred takže ..... ale zvládneme to .... dnes mám ja škroby ... neviem čo na obed hmmmm.... niečo vymyslím :)
.... a to počasie.... :(

miumiu

Halooo dievčence...tak ako? Ja nič moc teda...víkendy sú strašne tažké :(( najmä keď mám pred svojimi dňami...

miumiu

sandrush gratulujem :D a hlavne vydržať a nieže budeš hladovať zbytočne...
Ja mám zasa "staré" rifle a nohavice spred troch rokov tie chcem strašne obliecť...tiež ma motivujú :)

Sandrush

a ozaj baby ja som si dnes kupila rifle ktore nezapnem ale brutalne sa mi pačili takže som ich zavesila v izbe a budem okolo nich chodiť aby ma nutili chudnut :-D o šiestej idem na bodyforming dugam že sa rano postavím na nohy z toho...