chalani,čo si myslite o milenkach...su to nejake zrudy čo ničia manželstva alebo je to vina chlapov že si ich hladaju...kto je na vine ak sa rozpadne manželstvo kvoly milenke?manželka,muž či ta milenka?
milenky...chlapy čo si o nich myslite?
a fakt neviem čo sa tu toľko preberáme :) keď tu je téma o milenkách :D
sillvia
tak po prvé,ja som ti v mojich ďalších príspevkoch NENADÁVALA!!!,po druhé: nehádam sa,ale nedalo mi nereagovat na tvoj (primitívny) príspevok :) , po tretie: z jedného môjho príspevku ty absolútne vôbec nemôžeš dedukovať,koľko ja mám rozumu :) ok? nemaj strach mám ho dosť,nikdy som nebola namyslená alebo tak,ale mám naozaj široké spektrum vedomostí,darí sa mi v podnikaní,mám pomaly 2 VŠ :),svoju rodinu atď,atď, myslím si že nerozumný človek toľko nedosiahne,a podotýkam VLASTNÝM úsilím :)
a tiež som zástancom zvierat aj ja som si po dlhých rokoch splnila sen:a to mať svojho psa (minulú sobotu som si jedného osvojila z útulku :) ) a nemôžeš porovnávať rozum zvieraťa a človeka(to je jasné),ale napriek tomu,zviera rozum a city má!!! :)
danielkka:jasneee,ked niekto skoci do studne,skocis aj ty.
fakt si myslis ze ludia su nieco VYSSIE? :)) mat na vyber, clovek alebo pes, vyberiem si cloveka, ale to len preto ze som tiez clovek.
a dalsia vec, vzdy som bola zastancom zvierat, a ked bola rec o ich tyrani zapchavala som si usi, ale zase: treba si fialocka uvedomit, ze zviera je zviera a clovek je nieco vyssie, co ma dusu, (pre teba vysvetlene), vyssie city, a o dost vyssiu funkciu mozgu, aj napriek tomu, ze prvy vo vesmire bol pes Lajka :D
fialocka, ty sama si mi uz dokazala kolko mas rozumu, hned na zaciatku a pokracujes v tom dalej, hadas sa tu a ani nevies s kym a o com, poviem to tak, od svojich 2rokov tuzim po psovi, ktory mi nikdy nebol dopriany, nakolko byvam v byte, tak som mala namiesto toho plysove zvieratka, a hrala sa na veterinarku, do svojich 12tich, opisovala si z knih o psoch poznamky do zozita a lepila tam obrazky, a namiesto psa som mala za svoj zivot, rybky, 3 skreckov, 6 anduliek a psika u babky, jazdila som uz aj na koni, tak ak ma nepoznas tak tu nenadavaj a neudavaj slobode zvierat, len preto, ze som povedala, ze nemaju rozum a cit, pozri aka je tu tema, a pochopis, MOZNO, ako som to myslela, a laskavo mi uz NENADAVAJ!
a city majú,napríklad taký pes,ked mu prejavíš lásku a opateru,tak tie city z neho len tak sršia (radosť,láska,odovzdanosť)
ale tebe škoda dačo tu písať ty zjavne asi nepatríš medzi milovníkov zvierat....
sillvia
prepáč za tú nadávku,ale dokážu ma vytočiť ľudia,ktorí píšu nejaké drísty,a popritom o tom nevedia nič......sem tam si kukni animal planet,alebo national geography,discovery a taaaaak (alebo si najprv prečítaj nejaké články o tom),a potom tu píš múdrosti ako že zvieratá nemajú city,ty si myslíš že ty si z čoho? z Adama a Evy? :D a sorry ale ja mám rozumu dosť,ale to ti nemusím dokazovať......
fialocka, a ja som teba kedy urazala a nadavala ti do hlupane? kto ma potom viac rozumu? trochu spomal a nenadavaj, a mi vysvetli to ako sa moze zviera naucit nasobilku a porozmyslat ci pretiahne tu levicu alebo tu, lebo ona ma toho leva :D popripade ake maju city? nemyslela som na bolest, to je samozrejme, ze take city maju :D ale nadavat si mi za nazor nemusela :D
danielka, vyhovarat sa na ludi zakona, presne ako ateista na farara, ja si priklad z tychto ludi nemusim brat, kedze viem ake maju postavenie a ako mnohi k nim prisli, no su to proste ludia, ide o svoj postoj, ale tu sa neda diskutovat o tejto teme, lebo tu budu vzdy rozne nazory, ja nechcem na vas milenky ani nadavat ani nic, nikdy neviem kedy ja tak skoncim, ale jedno si treba vzdy premysliet a uvedomit, ake to moze mat znicujuce nasledky, na kazdu jednu osobu, najlahsie je povedat a co ma je po jeho zene a detoch, ked na mna nikto ohlad nikdy nebral, to su take sebecke reci slabochov, a ludi co sa radi lutuju a z tej lutosti si zmysleli, ze nebudu brat ohlad oni na nikoho a tak sa to siri svetom ako jedna velka rakovina.