milenky...chlapy čo si o nich myslite?

fialocka_7

sillvia
tak po prvé,ja som ti v mojich ďalších príspevkoch NENADÁVALA!!!,po druhé: nehádam sa,ale nedalo mi nereagovat na tvoj (primitívny) príspevok :) , po tretie: z jedného môjho príspevku ty absolútne vôbec nemôžeš dedukovať,koľko ja mám rozumu :) ok? nemaj strach mám ho dosť,nikdy som nebola namyslená alebo tak,ale mám naozaj široké spektrum vedomostí,darí sa mi v podnikaní,mám pomaly 2 VŠ :),svoju rodinu atď,atď, myslím si že nerozumný človek toľko nedosiahne,a podotýkam VLASTNÝM úsilím :)

a tiež som zástancom zvierat aj ja som si po dlhých rokoch splnila sen:a to mať svojho psa (minulú sobotu som si jedného osvojila z útulku :) ) a nemôžeš porovnávať rozum zvieraťa a človeka(to je jasné),ale napriek tomu,zviera rozum a city má!!! :)

jajka001_

fakt si myslis ze ludia su nieco VYSSIE? :)) mat na vyber, clovek alebo pes, vyberiem si cloveka, ale to len preto ze som tiez clovek.

sillvia

a dalsia vec, vzdy som bola zastancom zvierat, a ked bola rec o ich tyrani zapchavala som si usi, ale zase: treba si fialocka uvedomit, ze zviera je zviera a clovek je nieco vyssie, co ma dusu, (pre teba vysvetlene), vyssie city, a o dost vyssiu funkciu mozgu, aj napriek tomu, ze prvy vo vesmire bol pes Lajka :D

sillvia

fialocka, ty sama si mi uz dokazala kolko mas rozumu, hned na zaciatku a pokracujes v tom dalej, hadas sa tu a ani nevies s kym a o com, poviem to tak, od svojich 2rokov tuzim po psovi, ktory mi nikdy nebol dopriany, nakolko byvam v byte, tak som mala namiesto toho plysove zvieratka, a hrala sa na veterinarku, do svojich 12tich, opisovala si z knih o psoch poznamky do zozita a lepila tam obrazky, a namiesto psa som mala za svoj zivot, rybky, 3 skreckov, 6 anduliek a psika u babky, jazdila som uz aj na koni, tak ak ma nepoznas tak tu nenadavaj a neudavaj slobode zvierat, len preto, ze som povedala, ze nemaju rozum a cit, pozri aka je tu tema, a pochopis, MOZNO, ako som to myslela, a laskavo mi uz NENADAVAJ!

fialocka_7

a city majú,napríklad taký pes,ked mu prejavíš lásku a opateru,tak tie city z neho len tak sršia (radosť,láska,odovzdanosť)
ale tebe škoda dačo tu písať ty zjavne asi nepatríš medzi milovníkov zvierat....

fialocka_7

sillvia

prepáč za tú nadávku,ale dokážu ma vytočiť ľudia,ktorí píšu nejaké drísty,a popritom o tom nevedia nič......sem tam si kukni animal planet,alebo national geography,discovery a taaaaak (alebo si najprv prečítaj nejaké články o tom),a potom tu píš múdrosti ako že zvieratá nemajú city,ty si myslíš že ty si z čoho? z Adama a Evy? :D a sorry ale ja mám rozumu dosť,ale to ti nemusím dokazovať......

sillvia

fialocka, a ja som teba kedy urazala a nadavala ti do hlupane? kto ma potom viac rozumu? trochu spomal a nenadavaj, a mi vysvetli to ako sa moze zviera naucit nasobilku a porozmyslat ci pretiahne tu levicu alebo tu, lebo ona ma toho leva :D popripade ake maju city? nemyslela som na bolest, to je samozrejme, ze take city maju :D ale nadavat si mi za nazor nemusela :D

sillvia

danielka, vyhovarat sa na ludi zakona, presne ako ateista na farara, ja si priklad z tychto ludi nemusim brat, kedze viem ake maju postavenie a ako mnohi k nim prisli, no su to proste ludia, ide o svoj postoj, ale tu sa neda diskutovat o tejto teme, lebo tu budu vzdy rozne nazory, ja nechcem na vas milenky ani nadavat ani nic, nikdy neviem kedy ja tak skoncim, ale jedno si treba vzdy premysliet a uvedomit, ake to moze mat znicujuce nasledky, na kazdu jednu osobu, najlahsie je povedat a co ma je po jeho zene a detoch, ked na mna nikto ohlad nikdy nebral, to su take sebecke reci slabochov, a ludi co sa radi lutuju a z tej lutosti si zmysleli, ze nebudu brat ohlad oni na nikoho a tak sa to siri svetom ako jedna velka rakovina.