Co konkretne vam zabralo na vyrazky?

Adelaine

Myslím si že základ je čistiť a naozaj veľmi pravidelne a disciplinovane. Zvoliť si čistiaci výrobok,ktorý mi robí asi najviac dobre. Ja napríklad, pretože mám veľmi mastnú pleť a naviac citlivú - používam Victoria beauty DETOX hlboko čistiace mydlo s aktivným uhlím. Robí mi veľmi dobre a naozaj čistím pleť ráno aj večer!!

snejty

chiari - BIO:VÉGANE Bio Papaya AHA nočné sérum, objednavala som na EccoVerde. Ale myslim, ze moze byt aj ina znacka. Dolezity je obsah AHA kyselin.

Odporucam tiez sledovat instagramovy profil @simona_derm To je dermatologicka a dava dobre rady z oblasti starostlivosti o plet.

akinom007

Cistit cistit a cistit.
Rano vecer cistaici gel podla typu pleti treba si najst vhodny...
Neexistuje vynehat rano alebo vecer, ani ked si unavena ani ked si chora ani ked cestujes proste to musis urobit 2x...
NEPOUZIVAT DENNE MAKE UP!!!!!
A raz mesacne cistenie u kozmeticky ci uz rucne alebo pristrojove tiez podla typu pleti.

chiari91223

Dobrý deň prosím vedel by mi niekto poradit nieco na takyto typ vyrazok mam ich velmi vela na tvari? Popripade moze to byt fungal acne (mykoticke) ?? Dakujem pekne ?

klarik12

suhlasim len jasne ze musime mysliet na to ze co plet to treba inu starostlivost jej dat pretoze nie je jeden recept na vsetky typy pleti predsa :) ty pises ze mas suchu plet, www.annemarieborlind.sk toto je zazrak pre mna ked ide o suchu plet, suche mapy na tvari a podobne strasti :( a rada pouzivam gel po tom sa citim perfektne

Lupienok554

samozrejme, to už je potom na každej žienke aký si vyberie ale ja osobne si proste neviem predstaviť, že by som sa nekrémovala. jednak mám suchú pokožku ale zároveň je to pre pleť aj ochrana proti vonkajším vplyvom. a netreba zabúdať, že aj mastná pleť potrebuje hydratáciu