cesko - slovenska SUPERSTAR

postreh

nehovorim, ze by nezmudrela, tak predsa je uz skoro 40tnicka, tak ma na to uz aj vek, ale predsa je tam nieco, co tam predtym nebolo. proste uz nema tu iskru v ociach. a to nijak nesuvisi s vekom

jajka001_

habera je casto netaktny ale trefny. a po tych tisickach co tam chodia a nevedia spievat tiez by som asi nieco povedala. v prvom kole superstar bol habera este dost drzy ale potom sa skludnil. tiez sa uci :)

jajka001_

skor by som povedala ze zmudrela a konecne pochopila o com je realny zivot :) mne sa teraz paci viac ako predtym

postreh

Darina Rolincova ma smutok v ociach. ked sa na nu zadivate lepsie, tak to zbadate. myslim, ze jej to v zivote velmi neklape a nie je moc stastna. aj ked jej prajem, aby bola, mam ju rada.

cooo?

bibba blby kamarati alebo vlastne len ludia co sta tvaria ze su priatelmi...zivy dokaz bol aj dnes ten chalan co pozdravoval do kamery svojich kamaratov a dokonca aj brata...co to je za rodina...mne by brat dal cez usta len aby som nespievala kde to ma este poslal do telky sa zahanbit :D

a tie kastingy tiez podla mna by mali davat viacej o ludoch co sa tam ukazali nielen 6tich co spievaju otrasne a 2-3 co zaspievali pekne a zvysok ukazovat ako ludia placu ci vyskaju...

ale niekto si zase rad pozrie hvieznu rotu a zabava sa na tom veru mna ide od nervov rozhodit ked to vidim

bibba

no mna napada hlavne to, ze zatial z tych kastingov co boli ukazovali skor tych co spievat nevedeli a nie vedeli, viem je to asi zamer, aby sme sa najskor zabavili a potom az pocuvali viac talentovane hlasy, ale aj tak, nerozumiem tych ludi naco tam idu ked nevedia spievat, toto ja nepochopim, potom sa necudujem ked TYCH pourazaju, lebo to je fakt sila, ist na kasting superstar a nevediet spievat... uz som sa nadtym sto krat zamyslala co ich k tomu viedlo. je to zahada

cooo?

alzbee skor si mohla na neho napisat ze je arogantny a tak nejako sebec...:-) ked mas pocit ze sa posmieva ludom...

mne habera tam vobec nevadi...vela ludi sa tam trepe zbytocne oni tam sedia niekolko hodin koli nim ked raz niekto nevie spievat ale skrieka ja by som mu povedala tiez nech radsej ide bicyklovat tak isto posmesky maju aj ostatny porotcovia... a co som si vsimla zenske skor robia opicky nad "skaredsimi" ludmi.. dementi su mozno ludia ktori poslu chudacika na superstar a hucia mu do hlavy ze spievas krasne chod tam isto vyhras a ten chudacik tomu uveri... a ludia sa potom bavia na jeho ucet...

dobra vila

Ja sa tesim najma uz na lepsi vyber spevakov - na semifinale a finale :).
Adelu mam velmi rada, je strasne podarena a vyrecna, nevadi mi, ze ju vsade cpú, aj ked na to treba davat pozor a vseko len s mierou. No myslim, ze v takomto projekte by Adela NEMOHLA nebyt, neviem si tam predstavit nikoho lepsieho (ved ked si spomeniem na slovensko ma talent a tu otrasnu Rakovsku, ci ako sa volala, chlpy mi stoja na chrbte :-/ ).
Porotcov mam tiez rada, najviac Haberu, je fajn, objektivny, clovek aspon vie, na com je, aj ked obcas prestreli s niektorymi narazkami. Ta češka je tiez velmi fajn a sympaticka. Ten pan (ako sa volaaa, uhm uhm, sa zatial moc este neprejavil, pride mi, akoby tam vyspaval) a Dara...no Dara, ona mi pride taka troska pomimo, proste v ramci porotcov je najslabsia. Asi tolko, ale uz sa veeelmi tesim na cele :))

alzbee

Ved aj ja si pisem svoj nazor..len by ma zaujimalo, ci sa niekedy aj Habera vie vcitit do tych ludi, ktorych tam uraza, respektvie si robi z nich posmesky-hlavne z tych, ktori su viac pri tele...a taky clovek, ktory si robi posmesky zo zovnjasku druhych, je pre mna dement. a zakladatelka temy pise, ze mame pisat, co nas napadne..a mna toto napadlo. tolko z mojej strany...